Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az, hogy sok fiú 14...

Miért van az, hogy sok fiú 14 éves kortól egy centit sem nő?

Figyelt kérdés

2014. aug. 17. 10:41
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Szerintem ezért ne utáld a szüleidet.
2014. aug. 17. 11:39
 12/28 anonim ***** válasza:
10 es,erről nem tehetsz,de szüleid sem .Ezt hoztad magaddal az őseidtől a génjeidben .A probléma akkor van ,ha sokat foglalkozol ezzel . A törpék igazán alacsonyak,de ettől még boldogan élnek .
2014. aug. 17. 11:44
 13/28 A kérdező kommentje:
Én is haragudhatnék,emiatt rájuk,mert anyum alacsony,és anyai ágon a nagypapámtól örököltem a magasságomat,és apukámra azért mert nem egy 170 centis nőt vett feleségül,mert akkor biztos 170-176 centi között lennék legalább ha nem magasabb.DE!SENKI nem tehet arról milyen magas lesz.Inkább annak kellene szégyelnie magát,aki emiatt lenéz másokat,mikor ő még annyit sem ér.
2014. aug. 17. 11:47
 14/28 A kérdező kommentje:
Akkor ha én még alacsonyabb vagyok,mint az apukám lehetek akkora,ha 14 éves korom óta nem nőttem?
2014. aug. 17. 11:51
 15/28 anonim válasza:
Simán előfordulhat hogy alacsonyabb leszel apukádnál. A genetika már csak ilyen. Korán érő fiúknál korábban lezárulhatnak a növekedési folyamatok, mint egy későn érőnél. Ezért lehet mondjuk hogy kamaszkorod elején sokáig fejlettebb és magasabb is voltál a haveroknál de aztán behoztak vagy akár le is hagytak már. Még nőhetsz is akár, ezt előre nem tudhatjuk
2014. aug. 17. 12:30
 16/28 A kérdező kommentje:
De én akkor sem voltam magasabb,jóval alacsonyabb voltam akkor is,a tornasor végén voltam,és a többiek még úgy is nőttek.
2014. aug. 17. 12:34
 17/28 anonim ***** válasza:

Hat figyelj en is 14 vagyok es nő folyamatosan.

Talan csak keson ero vagy

2014. aug. 17. 13:03
 18/28 A kérdező kommentje:
Mi nő?A farkad?Nem lehetek későn érő,mivel korán érő vagyok.
2014. aug. 17. 13:19
 19/28 anonim ***** válasza:

Hú ha így már értem a dilemmádat,hiszen 14 évesen a 165 cm az teljesen normális,átlagos magasság és akik általában normális ütemben nőnek,tehát nem alacsonyabbak általános iskolában a társaiknál és még az apjuk is viszonylag magas azok az azért bőven nőnek még 15-15 éves korukba.

Hát igen 17 évesen ez elég alacsony magasság,de még nőhetsz,a gyárban is dolgozott nyári munkán egy srác az apja magas olyan 180-183 cm magas kb és a srác 14 és 16 évesen is kb 173 cm volt és 1 évre rá nyúlt meg akkorára mint az apja.

Tehát ha szerencsés vagy akkor megnőhet akkorára mint az apukád,van olyan aki 17-19 éves kora körül nyúl meg magasságra.

Most hül yén hangzik de felhozok neked egy példát,egy filmes példát,van egy ilyen gyerek film repülő fiúk a címe,12 éves szerepet játszik a két srác az egyik 17 a másik 18 éves valójában,meghallgattam az eredeti hangjukat is olyan mint egy kisgyereké,én tényleg kis srácnak néztem őket,a lényeg hogy 2 évre rá kb a sötét hajú srácot megnéztem és 180 cm magasra megnőtt.

De azt megfigyeltem hogy van olyan sokszor hogy valaki 14 éves korában eléri a végleges magasságát,de azok általában a magasabb,felnőttesebb,fejlettebb fiúk,tehát akik már akár 180 cm magasak ennyi idősen.

Illetve alacsonyabb fiúknál van olyan hogy 14 évesen már kb akkora mint az apja 170 cm és azt hiszi mivel alacsony az apja és ő már most akkora mint a vaterja hogy hű de jó tuti magasabb lesz és sajnos azt veszi észre hogy egy cm-t sem nő tovább.

De igen ritkán előfordul hogy az apánál alacsonyabb lesz a fiú.Azért érdemes lenne megkérdezni hogy apukád mikor nyúlt meg magasra,mert lehet hogy ő is csak 18 évesen nőtt meg.

Amit még észrevettem hogy sokszor akik nagyon alacsonyak,szinte kisfiúsak ott szokott előfordulni hogy 16 éves koruk után kezdenek nyúlni,férfiasodni csak és 15-16 évesen is úgy néznek ki mint valami kis gyerek.

2014. aug. 17. 17:05
 20/28 anonim ***** válasza:

10/19 65%-os 27/F!

Ne legyél ennyire elkeseredve,sok férfi van aki alacsony és talál magának mégis csak lányt,párt.Nézd mivel írtad hogy nem vagy csúnya,csak alacsony ezért ne legyél ennyire elkeseredve,és az alacsonyságod miatt ne gátoljon már semmi hogy te találj magadnak párt.

Figyelj a 14 cm pénisz meg nem kicsi,ebben tévedsz!!!!

A felnőttek átlaga 12-16 cm mereven és gondolj bele ez méret igaz a 190 és a 170 cm magasra férfiakra is.Most azért 14 cm egy 190 cm magasnál nem tűnik túl nagynak,de egy 170 cm magas férfinál már másképp néz ki,már nagyobbnak látszik.

Ez egy tökéletesen átlagos méret!!!

2014. aug. 17. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!