Baj az, ha 14 évesen görbe és visszeres a péniszem?
A görbeség talán attól van, hogy mikor masztizok, mindig eldöntöm kicsit, mert úgy kényelmesebb, és előbb-utóbb sajnos, talán megtartja azt a pózt.
Visszerek azok pedig nagyon kicsik.
Két hete voltam műttetni (fitymafék átvágás), és urológusnál, tehát gondolom, ha nagyon nagy baj lenne akkor szólt volna a doki...
Viszont, azt ne mondjátok, hogy orvoshoz menjek, mert valószínűleg csak jövő nyáron fogok tudni.
A görbeségről tudok képet küldeni, ha valaki igényli..
Miből gondolod, hogy visszeres? Visszér általában a heréknél szokott kialakulni. Nem arra gondolsz, hogy eres a péniszed?
Merre görbül és milyen mértékű a görbületed?
A legtöbb srác pénisze nem teljesen egyenes. Baj csak akkor van, ha a görbület olyan mértékű, hogy a szexuális életben akadályoz. Ekkor meg lehet műttetni.
Balra görbül, mértékét nem tudom, mert nem nagyon láttam még görbe péniszt...
Nagyon vékony, lila erek, úgy tudom az visszér (is) lehet.
képet ne rakj fel mert azt bárki megnézheti és ami egyszer felkerül az internetre az ott is marad.
Mindenkinek egy kicsit görbe a pénisze és magunkét görbébbnek is látjuk mint másokét.Ha gond lenne a visszérrel akkor az orvos mondta volna.
Az orvos tett olyan kijelentést hogy visszeres a péniszed?
Ha nem akkor az nem visszér hanem ahogy férfiasodunk akkor van akiknek eresebb lesz a péniszük és főleg ha a pénisz éppen feláll,izgalmi állapotban van akkor kiduzzadnak az erek rajta.
És valóban van visszér,de azt sem kell minden esetben műteni.
kicsi lila,ere mindenkinek van,csak valakinek jobban látszik,ha visszeres lett volna akkor megmondta volna.
Szerintem semmi baj nincs,amiket itt leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!