13 éves vagyok és a nemiszervem meredve 11cm . Ez normális méret? És még egy kérdés, hogy az alvás közbeni magömlés rossz érzés-e?
Ez teljesen normális, még jó pár centit nőhet, fiatal vagy még. Hát maga az érzés szerintem nem rossz, max az, hogy utána nedves a pizsamád / lepedőd.
De nem mindenkinek van alvás közbeni magömlése. Én pl. már azelőtt maszturbáltam, hogy bármi jött volna a farkamból, aztán többé-kevésbé hirtelen jönni kezdett "a cucc".
Jó az kérdező, persze hog normális, elvégre még úgyis nőni fog, meg aztán te is magasabb leszel :)
S hogy rossz érzés-e az éjszakai? Nos nem. Mikor álmodban ér el az orgazmus, akkor király, csak reggel mikor felkelsz ragadó gatyával az érdekes :D De amúgy nem fáj, és semmi ilyesmi.
normális,ebben a korban igen nagy eltérések lehetnek van aki már egész magas,férfias,a másik meg még nagyon fejlettlen akár ebben a korban 5-13-14 cm ig bármi lehet.Van aki csak 16 évesen kezd el fejlődni.Egy átlagos fejlettségű 12-13 évesenek már némi fanszőre van,aki későn érő annál van hogy ez csak 14-15 éves korban kezdődik meg.
De milyen magas vagy?
Fanszőrőd van már?
A magömlés nem rossz érzés,észre sem veszed álmondban,hanem arra ébreszd hogy valami ragados trutyi van a boxerodban,de van akiknél sosincs éjszakai magömlés,vagy nem is ébrednek fel úgy hol állnak a péniszük és ez is normális,normális hogy valakinek van éjszakai magömlése,valakinek meg sose,valakinek csak akkor lesz magömlése ha maszturbál,valakinek mindig áll reggel,valakinek szinte sosem.Ezért is vagyunk ennyire eltérőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!