Az normális ha 10 évesen nem jött meg a magömlésem?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. És visszagondoltam hogy 10 évesen még nem jött meg a magömlésem. Pedig 5 éves koromtól maszturbáltam és naponta 2 ször vagy többször is kivertem. És még most sem jött meg ez normális?? Mit tehetnék annak érdekében hogy megjöjjön??2013. febr. 26. 21:01
1/12 anonim válasza:
Megjöjjön? Mint a menstruáció? Az szokott megjönni
2/12 anonim válasza:
mit akarsz...ennyi idősen még csak forró levegő jön a kis p.öcsödből
3/12 anonim válasza:
"Pedig 5 éves koromtól maszturbáltam" ezen kiégtem...köszi feldobtad az estémet.
4/12 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Egy normális férfinak 12-14 éves korától van spermája. Ritka extrém esetekben kicsit korábban vagy később, de 10 évesen még nem. Ha 20 évesen nincs spermád az nagy gond.
5/12 anonim válasza:
Nekem se volt soha éjszakai magömlésem, annyira nem is hiányzik. :D
6/12 anonim válasza:
5 évesen amúgy hogy sikerült merevedést produkálni, arra kiváncsi lennék :D
8/12 anonim válasza:
Milyen magömlésre gondolsz ? Ha éjszakai nem volt az nem gond. De ha masztinál sincs az már igen .A többi leírás
meg nem befolyásolja a kérdést .
9/12 anonim válasza:
Kérdező... lenne nekem is két kérdésem.. először is.. 20 éves vagy, de amikor elélvezel SEMMI nem jön ki a fütykösből?
Amúgy meg 10 évesen nem szokott lenni senkinek sem magömlése, az 12-14 éves kör körözött indul be.
Ja igen, kérdező, a másik, hogy megvannak a heréid, lent a helyükön?
HA gondolod írd meg privátban, folytassuk ott.
10/12 anonim válasza:
én mikor még csak magzat voltam akkot húzogattam már :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!