Kalgon kérdése:
Lányok! Nektek a szőrös pénisz jön be? Vagy a borotvált. Kort pls!
Figyelt kérdés
én személy szerint jobban szeretenm ha nem borotválaom:)(Gy.i.k. nem a faszom szőrős hanem körülötte)#szőrös-pénisz
2014. aug. 10. 00:23
1/17 anonim válasza:
Ha csupasz az a jó, ha van rajta szőr nem baj, de ne olyan sok. Rosszul vagyok ha túl sok a szőr és ''hullik''.
2/17 anonim válasza:
szerinted ilyen kérdést normális felrakni?
3/17 anonim válasza:
Borostára szavazok:) te azert van ez az oldal hogy megkerdezze mindenki azt amit csak szeretne:D meleg/fiu
6/17 anonim válasza:
adrián, mikor kötötték be a netet az apácazárdában?
7/17 A kérdező kommentje:
köszi aki rendes választ adott:) én vágom ollóval:)mert úgy pont méretre vágom,valamikor 20 percet is szoktam vele eltölteni.(péniszem körül)a többit borotválom .
2014. aug. 10. 00:42
9/17 anonim válasza:
Régebben én is ollóval nyírtam, aztán hagytam, mert minek vágjam!? Nemrég viszog vettem egy hajvágó gépet, ahhoz volt szőrzetvágó gép is, most azzal nyirom enyhén hosszúan borostásra.
10/17 A kérdező kommentje:
én is azon gondolkoztam:)hogy kéne venni
2014. aug. 10. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!