Megműtik a herémet és előtte lévő nap le fogom
borotválni róla a szőrt és ez ugye nem befolyásolja
magát a műtétet? Mármint az hogy frissen borotvált lesz
a pénisz környéke.
Figyelt kérdés
Ilyenkor nekem mindig kipattog a bőröm és ezért aggódok nehogy emiatt azt mondják a kórházba hogy nem lehet megműteni...
Már így is sokat vártam erre az operációra!
2010. ápr. 6. 18:09
1/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges, a kórházban úgyis le fogják borotválni műtét előtt.
2010. ápr. 6. 18:15
2/9 anonim válasza:
Szerintem 2 nappal elötte borotváld le és akkor tuti nem lesz gond,de szerintem egyébként sem lenne.Volt egy ilyen betegem,neki az egyik heréjét távolítottuk el,igaz a mentorom operálta,de én is részt vettem a prezentációjában.Attól függ milyen műtét?
2010. ápr. 6. 18:17
3/9 anonim válasza:
Szerintem ne közvetlenül előtte borotváld le, hanem 2-3 nappal előbb.
De nem hiszem, hogy gondot jelentene elvégre csak meg tudják különböztetni a borotválás okozta irritációt az egyéb dolgoktól. Emiatt biztos nem marad el a műtét.
Szerintem nem fontos frissen borotválkozni, majd ott úgyis leborotválnak, ha kell. Azért előtte pár nappal lehet egy borotválást beiktatni, legalább nem kell majd sokat foglalkozniuk ezzel.
2010. ápr. 6. 18:24
4/9 A kérdező kommentje:
A második kommentelőnek üzenem hogy a bal herémben találtak visszértágulatot (varikokele) és azt fogják műteni.
A beavatkozást pedig a péniszgyöknél fogják elkezdeni ha minden igaz!
2010. ápr. 6. 19:54
5/9 anonim válasza:
Akkor gond nem lesz a borotválás miatt(2. vagyok)
Sok szerencsét a beavatkozáshoz!
2010. ápr. 6. 20:34
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi ;)
2010. ápr. 6. 21:19
7/9 anonim válasza:
Nincs mit!
2010. ápr. 6. 21:40
8/9 anonim válasza:
Szerintem ne nyúlj hozzá. Ha két-három nappal előtte borotválkozol, akkor pont kipattogzik a műtét napjára a helye, én nem nyúlnék hozzá a helyedben, mert előtte ők úgyis borotválnak, akármi van. Én inkább azon izgulnék, hogy ki borotválja ott a kórházban. Tényleg, kedves szakik, ezt a kedves nővérke végzi? :)
2010. ápr. 8. 11:44
9/9 anonim válasza:
Ha leborotvalod,akkor vadiúj borotvát használj mindig!A here zacsko bőre nagyon hamar kipattog a használt zsilettol!Utána meg dorzsold be arcszesszel és kend be Bepanthen kenőccsel!Akkor nem lehet semmi gond a here zacsko bőrének!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!