Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Légyszi mondjatok valamit...

Légyszi mondjatok valamit nagyon megijedtem. Mitől lehet ez? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem is tudom hol kezdjem.Lefeküdtem 22 óra körül nagyon nehezen sikerült elaludjak nagyon szédültem, most pedig arra ébredtem hogy szédülök teljesen el van zsibbadva és szó szerint ömlik rólam a víz remeg a kezem.Jó ötlet elindulni egyedül az ügyeletre?Légyszi gyorsan válaszoljatok.Köszi
2014. aug. 9. 23:53
 1/6 A kérdező kommentje:
Az ki maradt hogy ég a gyomrom fáj a mellkasom és olyan érzésem van hogy mindjárt elájulok
2014. aug. 9. 23:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Elindulhatsz, de azért ha tudsz valakit hìvjàl fel hogy hova mész.
2014. aug. 9. 23:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Már elindultam.Tipp hogy mitől lehet?
2014. aug. 10. 00:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Igyál meg egy teát, hallgass egy kis zenét vagy bármit amivel megnyugtatod magad, szólj egy barátodnak vagy családtagodnak aki a közelben lakik hogy tudja hol vagy, ha esetleg útközben megint rosszul lennél. De jobb lenne ha elvinne valaki, a biztonság kedvéért.
2014. aug. 10. 00:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Inkább vissza fordultam mert elég rosszul vagyok fel ébresztettem anyumat és lehet hogy hiba volt de bevettem egy frontint.De valaki mondhatna valami tippet hogy ez mitől lehet
2014. aug. 10. 00:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Elsőre nekem gyomorrontásnak tűnik, nem ettél valami nehezet, vagy olyat ami esetleg romlott lehetett?

Anyud nem tud elvinni az ügyeletre? Hány éves vagy?

2014. aug. 10. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!