Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés előtt kb mennyit...

Körülmetélés előtt kb mennyit kell várni a műtétre?

Figyelt kérdés

2014. aug. 9. 10:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
Jó, akkor kedves előző légy szíves írj rám privát üzenetben, ésmeséld el részletesen, hogy ez hogy is volt,amiről itt te most az előző üzenetedbenirtál.Kösz.
2014. aug. 10. 13:52
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
Kedves előző, nehogy már számon kérj és utasíts itten! Nem fogok privit írni és nem is igazán tartozik ide a dolog. Csak azt írtam a kérdezőnek, hogy orvoshoz menjen és ne mindenféle illetőkhöz. Különben lehet megírom ide a történetet azért, hogy okuljanak belőle akik olvassák, de most sajnos nincs ennyi időm.
2014. aug. 10. 18:22
 13/17 anonim ***** válasza:
8%
Vagy mert nincs is miről írnod elözö. Nem tudtam, hogy ennyire érzékeny lelkületű vagy,hogy egy sima kéréstöl így felkapod a porcukrot,csak azért nem furcsa, hogy pont te mondod, hogy nem tartozik ide, de azért bebőgöd ide offnak, hogy óvakodj a törpétől?
2014. aug. 10. 22:04
 14/17 anonim ***** válasza:
42%

Olvasd el az előző hsz-ed és rájössz mi a bajom. Ha normálisan megkéred, hogy írjam le leírom szívesen. Nem kell fellengzőnek és parancsolónak lenned. Holnap este lesz egy kis időm és le fogom írni azért is.

Amúgy miért ugrottál a hsz-emre ennyire? Te is orvos ellenes vagy? Vagy te is sufni kuruzsló párti vagy?

2014. aug. 10. 22:57
 15/17 anonim ***** válasza:
47%
Félre ne érts, nem parancsolgatósnak szántam a kérésem,de én is átestem egy "hátratépésen", viszont ez valóban off lenne ide, ezértis gondoltam arra, hogy talán inkább privátban kéne, hadd térjen vissza a topik eredeti témájához.Csak ezért javasltam a privátban folytatást. Szivesen meghallgatom veled ki és mit csinált,mert érdekel maga az élmény.
2014. aug. 10. 23:39
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

66%os, vigyázz, ez az egész csak egy színjáték, egy olcsó provokáció. Annyi a célja, hogy sikerüljön kavarni újra egyet a krumplistésztán.

Elég, ha azt megnézzük, hogy ki az, akinek nincs ideje leírni egy "igaz történetet", ugyanez az ember éveken keresztül ráér szidni, provokálni bárkit, aki nem azt szajkózza, amit ő: levágni mindent.

Hirtelen elfogyott az idő, hát kérem, ez a tragédia :D

Még szerencse, hogy a korábbi, sok száz hozzászóláshoz volt idő. Hát nem? :D

2014. aug. 10. 23:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Hogy mennyit kell várni ? Legalább annyit, hogy hasson a fájdalomcsillapító/altató. De ha sorállás van, akkor akár heteket is, főleg TB alapon...
2014. aug. 11. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!