Körülmetélés előtt kb mennyit kell várni a műtétre?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 10:31
1/17 anonim válasza:
Kérdés az, mikorra, aznap hányadikként vagy kiírva, és az előtted lévőket a tervezett időkhöz képest (mennyivel) korábban vagy később fejezik be!? Téged miért és mikor műtenek és mennyire metélnek?
2/17 anonim válasza:
teljesen metéltek,súlyos phimosis miatt. 20nappal a vizsgálat után írták ki a műtét időpontját aznap 3. voltam 15-20 perc volt. ha bármi kérdésed van,írj privit,leírom az egész sztorit.
3/17 anonim válasza:
Leírhatod az egész sztorit végül is érdekel, mert nekem is sulyos volt, de nekem megoldódott más módszerrel, nem orvos által úgy, hogy nem kellett metélni, igaz, orvos azt mondta menthetetlen. De nem volt az. :)
Egyébként ha jól sejtem, te nem a kérdező lennél #2-es.
4/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezügyben még nem voltam vizsgálaton, de van egy olyan érzésem hogy relatív fitymaszűkületem lehet.
2014. aug. 9. 14:20
5/17 anonim válasza:
Inkább menj el orvoshoz és kérj tanácsot (lehetőleg a műtét legyen a legvégső lehetőség), minthogy kontárokra bízd magad.
Kérdezd azokat, akiket EE hátraszaggatott...
6/17 anonim válasza:
Kiket szaggatott hátra? Téged ishátraszaggattak, vagy 'csak hallottál' valamit, amiről nem tudsz semmit, csak rémhíreket keltesz másokról, a kik tudnak ezen a fórumon?
7/17 anonim válasza:
Teljes körülmetélés? :(
Nem próbálsz ki mást, mielőtt vágatsz?
8/17 anonim válasza:
Ez sajnos nem rémhír keltés. Igen, engem is hátraszaggattak és "meglepő" módon igen sok sorstársam akadt.
9/17 anonim válasza:
És téged ki "szaggatott hátra", és hogyan? Mikor?
10/17 anonim válasza:
Nálam egy fitymaszűkületet téptek fel, ráadásul merev péniszről. Nyugalomban sem ment hátra, mereven pedig még félig sem. Sebkezelés, fájdalomcsillapítás nulla. Fetrengtem, vergődtem és sírva üvöltöttem a fájdalomtól. Annyira eluralkodott rajtam a kín, hogy alig bírtam magamra hívni a mentőket. De én voltam a hülye, hogy bekajáltam a mézes mázas szöveget és nem láttam meg a segítő szándék mögé bújtatott szadistát. Ezért is kántálom mindenütt, hogy ORVOS! és nem "jó szándékú segítő/sorstárs...stb". Hogy ki? Sokaknak volt már vele dolguk és sok sorstársam is van. Nehéz erről a dologról még névtelenül is írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!