Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez tuti herevisszer ügye?

Ez tuti herevisszer ügye?

Figyelt kérdés
Egy nagyobb csomo,tapintható a bal herem felett, kisebb gob szerű kis izék. Neha húzó érzés es kicsit kellemetlen érzés az alhasamban. DE ha gyertyaallast csinálok kb fel percig akkor eltűnik az egész nem is tapintható es kb 2 perc múlva ujra,kijön. Ez nem rak Ugye hanem visszér? 19\f Holnsp megyek urologushoz de addig joblenne megnyugodni picit.
2014. aug. 4. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha daganat lenne, az valószínűleg minden pozícióban ki lehetne tapintani. Inkább a herevisszérre jellemző, hogy nem minden testhelyzetben érezhető!

A hererák elég ritka betegség, egyelőre ne félj emiatt!

2014. aug. 4. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:

A hereviszér leggyakoribb tünete a fájdalom.A gond meg nagyon ritkán adódik a herékben,ezért a here vénái vannak műtve is .Szerintem az ondóvezeték csatlakozását tapintod ki.Ha sokat tapogatod már magad idézed elő a fájdalmakat.

A herék nagyon érzékenyek,nem véletlenül vannak ott ahol .

Aztán még kombinálod is dolgokkal .

2014. aug. 4. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, 99% hogy az

Doki mit mondott?

2014. aug. 16. 23:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Bunkó volt a doki, de az. Igazából meg sem vizsgált normálisan, de szerinte is az. Majd ha "ráérek" megműttetem, de most nincs vele baj, nem fáj :D
2014. aug. 17. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el vele magándokihoz, ott megnézik rendesen, uh meg minden..

Igaz hogy ott hagysz egy 10est, de legalább később nem fog meglepetés érni

2014. aug. 17. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!