Lilás erek a "zacskón" - herevisszér? (képpel)
Üléskor nyom a herém, ezért lettem rá figyelmes.
Mit csináljak ? Létezik valamilyen vény nélküli gyógyszer amit kipróbálhatnék ? Műteni nem akarom.
Az erek a herezacskón és a péniszen szerintem normálisak. Nem ezt hívják herevisszérnek!
A herevisszér az a here vénás erének tágulata, általában baloldalt. Ez csak bizonyos esetekben válik láthatóvá. Enyhébb esetekben inkább csak kitapintható a herezacskóban.
Ettől függetlenül a nyomó-húzó érzés is lehet a herevisszér tünete, szóval ha gyakran jelentkezik, akkor mutasd meg orvosnak!
Tudom, hogy a herevisszér a központi vénára utal, azon nem is látok elváltozást viszont ilyen kékes-lilás hajszálerek leginkább a visszeres lábra emlékeztettek ezért nem tudtam már mást kitalálni.
Mivel külföldön tartózkodom így 2 hétig még nem tudok orvoshoz menni, remélem addig elmúlik, egyébként napközben reggelente nem okoz problémát csak estefelé.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Ennek nem szabad problémát okoznia.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!