Hogyan növesszek szakállt?
Figyelt kérdés
Hogyan növeszthetnék szakállt? Körülöttem már mindenkinek van, és idegesít, hogy nekem mégcsak nem is sűrűsödik, és nem is pejhedzik az arcom oldalánál, csak a bajszom és az állam. Szeretnék jó sűrű borostát faterom után. Van 1-2 bőrhibám és amúgy se ártana egy alap borostával mászkálni. Hogy lehet sürgetni a megnövését? Nem szeretném beérni azzal a válasszal hogy majd kinő, mert mivan ha nem nő ki soha? 18 éves vagyok, és a lehető leggyorsabban akarok intenzív, erős szakállt növeszteni. Segítsetek pls.2010. jan. 11. 23:12
11/20 Tutujka válasza:
Készítettem gyorsan egy fantomképet, kb ilyen arcszőrzetről van szó?
12/20 Tutujka válasza:
13/20 anonim válasza:
Hát igen...
Hasonlóképpen képzeltem el problémádat. Mint előbbi hozzászólásomban is említettem, nekem is uez a bajom volt (csak nem ennyire), és azóta sem változott semmi. :-(
Ha zavar, sztem menj el a házidokihoz. Nem hinném ugyanis, hogy ez így 1xűen csupán bőrgyógyászati eset lenne, de szakszerűbb véleményt csak ő tud megfogalmazni, mi nem.
Még az érdekelne, hogy mik a terveid ezzel kapcs.? Hogyan tovább? Belenyugszol, vagy lépsz vmit?
EE
14/20 anonim válasza:
A borotválástól nem erősödik a szőr az arcodon, ez hü.lyeség.
15/20 anonim válasza:
de szeretnék veled cserélni nálam 13 évesen kezdődött 14 évesen meg küszködtem a kibaxott borotválkozással de most jól megy hál istennek
16/20 anonim válasza:
borotválkozzál minden este, és akkor sűrűsödni fog a borosta... MINDEN NAP, MINDEN ESTE és heteken belül látszani fog
17/20 anonim válasza:
Ezredszerre is leírom: attól, hogy borotválod a valagatad, arcodat, fejedet, kezedet, nem fog sűrűsödni a szőr, nem is fog erősödni, nem is fog gyorsabban nőni. Annyi fog történni, hogy amikor visszanő, akkor keményebbnek fogod érezni egy darabig, de ezt is csak azért, mert a szőr a vége felé elvékonyodik, viszont te a borotvával a vastag részénél vágod el, így ahogy nő, nem elvékonyodott lesz a vége eleinte, hanem ugyan olyan vastag, mint alul a tövénél.
18/20 zoltankah válasza:
Borotváld állandóan mert ott a szőr csak nem látod, majd a végén kinő az csak mindig ott huzigáld a borotvát ahol azt akarod hogy kinőjön és előbb utóbb kifog.
19/20 anonim válasza:
Hiszz hát neked nincs semmi szőőőrőd ! :(((
20/20 srkzydani04 válasza:
Szia, kinőtt azóta? Gondolom igen 8 év elteltével :D en is 18 vagyok es ugyanez a problémám. Érdemes surgetni vagy majd jön magától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!