Ma mondta el a barátom, hogy valamilyen szűkülete van odalenn, de egy rutinműtéttel megoldható. Pontosan mit jelent ez a betegség? Nagyon aggódom miatta.
Akiknél esetleg fellépett ez a szűkülés, kérem mondja el hogy milyen. Nem csak a saját de az ő megnyugtatására is.
Előre köszönöm a normális válaszokat.
A baj egyáltalán nem komoly, de mindenképpen szükséges egy kisebb plasztikai beavatkozás. Keress rá az interneten arra a szóra, hogy fitymaszűkület. A fiúknál nagyon gyakran előfordul ez a probléma, 10 éves kor felett meg kell oldani műtéttel.
A te részedre annyit jelent, hogy teljes értékűen szexelni nem tudtok addig, míg a szűkület fennáll, ugyanis fáj neki, ha bedugja.
Akkor valóban fontos lehetsz neki, ha már mindjárt az elején elmondta...
Valószínűleg fitymaszűkületre célzott. A fityma a pénisz bőrének legvége, ami már a makkot fedi be, amiről a fityma lehúzható. Ennek a bőrkének a nyílása szűk, tehát amikor a fitymát hátra próbálja húzni, akkor fájó-feszülő érzése lehet, ha a pénisze merev. Ez akkor súlyos, ha petyhüdten sem lehet hátrahúzni, ekkor ezt a bőrkét valamennyire le kell vágni. Maga a "rutinműtét" lehet többféle, a leggyakrabban sajnos az orvosok a tkm-et,azaz a teljes körülmetélést alkalmazzák. Ha nem sokat vágnak le, tehát a makkot valamennyire a fityma továbbra is fedi, az az rkm, a részleges körülmetélés. Nekem súlyos volt, le is volt tapadva, de akiben megbiztam, az megoldotta nekem mindössze bemetszéssel és a fékemet is megcsinálta, úgy hogy én szerencsére jól jártam, bár nagyon sok utána járást igényelt, mire megtaláltam azt a valakit, akit felkértem hogy oldja meg a szűkületemet, mert én semmi esetre sem akartam metélést!
Azért nehogy így járjon!
#8-as
Ha ezt tennék vele, valaki nagyon sirna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!