Szeretnék venni 1 óvszert de nem tudom milyen méretűt?
Figyelt kérdés
Azt halottam hogy a vastagságot kell lemérni.A Makkon, vagy Közvetlen a makk alatt? vagy a tövénél? vagy középen? (mert mindenhol más szám jönne ki és emiatt nem akarok rossz méretű kotont venni.:)2014. aug. 2. 11:41
1/3 anonim válasza:
Nézd, Kérdező, Magyarországon nemigen árulnak méretre kotont. Van az átlagos méretű, meg az XL-es, aztán kész. A kisebb szerszámmal rendelkezőkre például nemigen gondol senki, ami nagyon nagy baj (kulturáltabb országokban számukra is van óvszer).
A konklúzió tehát: vegyél nyugodtan egy csomaggal, mert nagyon nagy valószínűséggel úgyis az átlagos méretbe esel bele.
2/3 A kérdező kommentje:
és az ultra vékony gondolom könnyebben szakad ki nem?
2014. aug. 2. 13:24
3/3 anonim válasza:
Elvileg nem. Jobban érzed amit csinálsz. Viszont ha gyorsan elmész, akkor érdemes nem ultravékonyat venni. Én lidokainosat szoktam venni, állítólag tovább bírom úgy, de szart sem ér szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!