Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szeretnék venni 1 óvszert de...

Szeretnék venni 1 óvszert de nem tudom milyen méretűt?

Figyelt kérdés
Azt halottam hogy a vastagságot kell lemérni.A Makkon, vagy Közvetlen a makk alatt? vagy a tövénél? vagy középen? (mert mindenhol más szám jönne ki és emiatt nem akarok rossz méretű kotont venni.:)

2014. aug. 2. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Nézd, Kérdező, Magyarországon nemigen árulnak méretre kotont. Van az átlagos méretű, meg az XL-es, aztán kész. A kisebb szerszámmal rendelkezőkre például nemigen gondol senki, ami nagyon nagy baj (kulturáltabb országokban számukra is van óvszer).

A konklúzió tehát: vegyél nyugodtan egy csomaggal, mert nagyon nagy valószínűséggel úgyis az átlagos méretbe esel bele.

2014. aug. 2. 12:11
 2/3 A kérdező kommentje:
és az ultra vékony gondolom könnyebben szakad ki nem?
2014. aug. 2. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Elvileg nem. Jobban érzed amit csinálsz. Viszont ha gyorsan elmész, akkor érdemes nem ultravékonyat venni. Én lidokainosat szoktam venni, állítólag tovább bírom úgy, de szart sem ér szerintem.
2014. aug. 2. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!