El kellene mennem orvoshoz?
Hímnemű vagyok, mint ahogy az a kérdés kategóriájából kiderül, a végbélnyílásomon felfedeztem egy érzékeny 'dudort'. Semmi elszíneződés.
Anális örömszerzés elég rendesen megvan (passzív meleg), de hipochonder vagyok, így kezdek igencsak parázni. :D
Köszönöm, megy is a felpontozás hozzászólásom után, ámbár kétlem. Mármint az aranyeret. Mert a többi tünet nincs meg. És elég fiatalka is vagyok, ami meg még ellene szól, hogy egész életemben (homofóbok nagy örömére :D) maga voltam a megtestesült egészség... Egy-két évente ha megfázom, semmi krónikus cucc nincs, a járványokat is megúszom a hülye védőoltások nélkül. Jó, egyszer a gyomrom meghibbant és kellett vért venni, de kiderült, hogy végül is a stressz okozza, mert iszonyúan szerettem az akkori ofőmet :D
(Ez amúgy 3. osztályban volt. Nem biztos... 3-4. osztályban :D)
Tehát egészség, vidámság :D
Tudom, ellentmond azzal, hogy hipochonder vagyok, de tisztában vagyok vele, hogy az agyam "akarja" az agyamat becsapni :)
Meg azt is, hogy előző kérdéseimben depresszióról írtam... :D
De az elmúlt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!