Azt hiszem valami nem okés a merevedésemmel. Lefelé lóg a péniszem, van itt valaki akinek szintén?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, képet küldök priviben már egy kérdésemet törölték... valamit megsértettem...
-viszont valaki hozzászólt a kérdésemhez, szívesen leveleznék vele a témával kapcsolatban, ha magadra ismersz írj rám légyszi.
2014. júl. 27. 20:58
1/9 anonim válasza:
Hogy érted, hogy lefele lóg? Merevedéskor lefelé görbül?
2/9 anonim válasza:
Lankadtan merre kellene neki lógni .
3/9 anonim válasza:
Az, hogy izgalmi állapotban a merev hímvessző hány fokos szöget zár be a test függőleges tengelyéhez képest, az nagy változékonyságot mutat a 90 fokhoz képest.
5/9 anonim válasza:
4 es te kis kiváncsi.Téged más ok miatt érdekel a dolog .
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, merev helyzetben lefelé görbül.
Egyébként reggeli erekcióm sincs túl gyakran.
2014. júl. 27. 21:13
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen van baj, van, akinek lefele görbül a pénisze merevedéskor. Azzal nehezebb ugyan "bánni", meg korlátozottabb a pózok száma, de meg lehet tanulni "használni". De ha azért lóg lefele, mert nem elég merev, akkor tényleg nem okés valami. Ha fogásra elég kemény, meg nem lehet ide-oda hajlítgatni, akkor szerintem nincs nagy baj.
8/9 anonim válasza:
Szia! Nekem a páromnak ilyen a pénisze, zavarja őt is, de nincs dong ezzel, és ez nem rendellenesség! :)
9/9 anonim válasza:
az enyém is lefelé görbül merevedéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!