Ha pirosas lila a makkom az normális vagy valami baj van vele?
Nagyon érzékeny is. Hogy menjek el vele urológushoz gyerekként? (14)a családban ez nem téma nálunk.
Egyáltalán el kell vele menni?
Mikor van begyulladva egy makk?
Hogy néz ki? KÉPET
illetve mit jelent az ha a makkomnak a peremén ilyen kis mélyedések/repedések vannak?
Nekem gyakorlatilag érinthetetlen volt a makkom. Érintésre fájt és nagyon kellemetlen volt. Kénytelen voltam szoktatni a külvilághoz, érintésekhez, mert a szexnél a csupasz makkra van szükség, amit ha nem érint meg senki, akkor az ugye nem szex... (és főleg milyen gáz az, ha a várva várt alkalom adtán a csaj hozzáér, vagy megsimogatja, te pedig sírva gömbölyödsz össze... és még behatolni sem tudsz) de ezt te is tudod.
MEGOLDÁS: hátrahúzod a fitymát és valamit a makk pereme mögé teszel, hogy ne csúszhasson vissza, pl hajgumi (nekem itt-ott megcsomózgatott gatyagumi volt, mert laza a fitymám és könynen visszacsúszik) és alsógatya nélkül(!!!) farmert húzol és elindulsz sétálni. Érdemes elhagyatott helyen hátrahúzni és rögzíteni, mert elég furán nézel majd ki eleinte. Ha így edzed, akkor pár nap alatt is rengeteget javul és egy hónap múlva már teljesen jó lesz, nem lesz hiperérzékeny. Én 4 lépésenként görnyedtem össze az elején, aztán elkezdtem idegből rohanni, annyira felciheltem magam. Nagyjából 80 méter után estem össze és alig vártam, hogy a felhevült makkomat tudjam hűteni.
Nem azt mondom, hogy nem lesz 2 nap ordítás, de csak így, bele a közepébe érdemes nekiállni, nem kislányoskodni.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!