Normális hogy feldagadt az arcom és tiszta lila? Mennyek vissza vagy mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Tegnap elmentem fogorvoshoz mert nőt a bölcsesség fogam.Adott egy injekciót egyből bedagadt az arcom aztán felvágta az ínyemet hogy a fog kitudjon bújni.A fogam már egyáltalán nem fáj viszont az arcom bedagadt azóta sem apadt le és ráadásul reggelre tiszta lila lett.2013. okt. 8. 10:40
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez ennyi idő után egyáltalán nem normális. Bár azt nem írtad, hogy tegnap reggel(délelőtt), vagy esetleg délután mentél-e el a fogdokihoz, vagy urambocsá' neadj'isten az ügyeletre mentél-e el éjjel.
Ha nem az éjjel volt az eset(akkor még el tudom képzelni simán, hogy azóta nem apadt le), akkor menj vissza a dokidhoz és kérd meg, hogy csináljon vele valamit.
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg egy érbe kaptad az érzéstelenítést, vagy legalábbis megsérült egy nagyobb ér, ez okozhatta a bevérzést. Úgy fog elmúlni, mint egy szimpla zúzódás. Ha napokon belül nem kezd el a lila szín halványodni valamint inkább barnára/sárgára változni, akkor menj vissza. Egy fogászati asszsiztens
3/3 A kérdező kommentje:
Tegnap elött reggel voltam fogorvosnál..Most még lilább az arcom,de legalább már nem fáj annyira
2013. okt. 9. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!