Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez a pénisz méret milyen?

Ez a pénisz méret milyen?

Figyelt kérdés
15 éves ,169 cm magas 90 kg-os fiú vagyok. A péniszem mereven 14 cm ha állok es 12 cm ha fekszek. (tudom mindig ugyanakkora,csak igy más jott a mérésnél). Ez nagyon kicsi?

2014. júl. 26. 17:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A 172 cm se túl magas és bizony a 90 kg az nagyon is sok,mozogj sokat.De anyukád az lényegtelen,a fiúk az apjuhoz hasonló magasságúak lesznek,vagy túl növik az apjukat.
2014. júl. 28. 18:58
 22/29 anonim ***** válasza:

A magasságodhoz képest ez a súly tényleg elég sok. De a magasságoddal semmi baj, szóval ne higgy el mindent! :)

Az átlagmagasságról hiteles információkat itt találsz:

[link]

Természetesen az édesanyád magassága sem elhanyagolható, hiszen mindkét szülődtől örökölsz géneket!

A péniszed méretével minden rendben! Fontos lenne, hogy rendszeresen mozogj! A futás nem könnyű, de ha fogyni szeretnél tényleg jó lehet!

2014. júl. 28. 20:43
 23/29 anonim ***** válasza:

Ez nem hiteles demográfia hiába írja mindehova a hozzászóló,mert itt az átlag magasságot 16 éveseknél 173 cm-re hozzák ki,bocs 14 évesek már 170 cm körül mozognak,ráadásul mindössze 300-nál alíg több srácot vontak be a vizsgálatba egész országot illetően.

Nyáron sok diák jön melózni hozzánk és 16 évesek mind elég férfiasak kinézetre és 180 cm magasak,van aki 190 fölött van,egy srác van most aki alacsony,de ismerem őt személy szerint,meg a szülőket is és bizony igen alacsony szülei vannak,tehát ott nem is csodálkozom ezen.

2014. júl. 29. 20:22
 24/29 anonim ***** válasza:

Ha vetted volna a fáradtságot és utánanéztél volna a honlapon, tudnád, hogy Magyarországra reprezentatív adatok alapján dolgoztak. Te viszont úgy beszélsz átlagról, hogy a saját bevallásod szerint sem végeztél soha semmiféle kutatást vagy mérést. Ebből kiderül, hogy még az átlag fogalmával is problémáid vannak!

Ha nem lenne reprezentatív, a 325 fiú (ami egyébként a sebességgörbék kidolgozására vonatkozik) akkor is éppen 325-el lenne több, mint ahány fiút te születésétől 18 éves koráig megvizsgáltál, igaz?

De ne menjünk bele egy újabb vitába!

Ahányszor te szándékosan félrevezetsz valakit, én be fogom linkelni a KSH adatait és bízzuk a kérdezőre, hogy melyiket fogadja el! Bár ez szerintem nem nagy dilemma... :)

2014. júl. 29. 20:58
 25/29 anonim ***** válasza:

Jaj hagyjad már,325 fiú magasságát vettél alapul egész magyarország területén ahol élünk vagy 10 milliióan,ez a szám marha kevés,akkor most megyénként vettek 10 fiút vagy mi?

Erre a számra nem lehet adni,menyél be középsuliba nézz körül és 16-17 éves fiúknál nem 173 cm magas srácokat fogsz találni,hacsak nem falura mész,ott sokszor több az alacsony növésű.Ha olvasgatsz akkor 14 éves fiúk már 165-170 cm magasságról írnak,vagy még magasabbak.A 173 cm alíg magasabba egy átlagos női magasságnál.Az kevés.

A másik ezek nem születésüktől nézték és kísérték végig a vizsgált fiúkat.Amit meg itt még írnak azok szerint minden 12-12,5 évesnek aki átlagos fejlettségű szőrősődnie kellene.

itt még here térfogatot is írnak,se egy normális orvos,se egy normális szülő,sőt egy normális kamasz sem engedi hogy a gyerek heréit méregessék statisztikai adatok gyűlytése miatt.

2014. júl. 30. 20:33
 26/29 anonim ***** válasza:
De aki meg nem ismerős ebben a témában az ki sem fog igazodni a táblázaton rendesen.15 évesnél 169 cm elég kevés,ez 7.-8. osztályban van.Meg lehet nézni alíg ballagnak el 8.ból még akkor nem túl magasak és hirtelen első középiskolai évükre a többség tök sokat nyúl.
2014. júl. 30. 20:36
 27/29 anonim ***** válasza:

"Jaj hagyjad már,325 fiú magasságát vettél alapul"-Nem ez történt. Leírtam, hogy mire vonatkozik a 325 fő, ha még mindig nem érted, azon nem tudok segíteni sajnálom!

"

"A másik ezek nem születésüktől nézték és kísérték végig a vizsgált fiúkat"-De igen! Pontos leírás van erről a honlapon, ha nem hiszed el, talán ellenőrizd, mielőtt állást foglalsz!

"itt még here térfogatot is írnak,se egy normális orvos,se egy normális szülő,sőt egy normális kamasz sem engedi hogy a gyerek heréit méregessék statisztikai adatok gyűlytése miatt."- Elég képzett vagy, hogy ilyet egyértelműen kijelenthess? Szerinted a statisztikai adatok/ismeretek az egészségüggyel, anatómiával kapcsolatban hogyan születtek? Össze-vissza tippeltek az orvosok, ahogy te? Nem egészen! Ők egységes standardoknak megfelelően vizsgáltak és feljegyeztek valós adatokat!

Megkérdezném ismét, hogy Te milyen adatokra hivatkozol, de tudom, hogy személyes tapasztalatokon kívül semmilyen "adattal" nem rendelkezel!

A te "adataid" tehát nem átlagok, nem reprezentálnak semmit és nem is hitelesek!

Nem értem, miért gondolod magad okosabbnak szakembereknél, de ez legyen a te dolgod! Ettől függetlenül én továbbra is meg fogom osztani a fenti adatokat, amikor félrevezetsz egy kérdezőt! De vitatkozni többet nem fogok!

2014. júl. 30. 21:50
 28/29 anonim ***** válasza:

Figyelj már hány olyan gyerek lenne akit a szülő rátudna venni hogy bizony kisfiam születésedtől 18 éves korodig minden évben majd megmérnek és feljegyzik a here térfogatodat is.Egy normális kamasz sem menne ebbe bele,sőt egy normális szülő sem.

Akkor lányoknál mit csináltak ott minden évben mellet néztek,mértek,meg a külső női nemiszervet?Úgye te sem hiszed,hogy ebbe belemennének.

Sok helyen ahol iskolaorvosok csinálnak is nemiszervre épülő vizsgálatot,ami nem kötelező a diákra nézve,ott is fitymaszükületet néznek,semmi heret térfogatot nem mérnek meg,nem fogják colstockkal a heréket körbemérni.

2014. aug. 2. 16:26
 29/29 anonim ***** válasza:

325 ide vagy oda igen kis szám,és normális szülőt nem tudok elképzelni hogy belemegy ilyen vizsgálatokba,sem a gyeremek orvos,sem az iskola orvos nem fog here térfogatot mérni,meg semmilyen más nemiszervvel kapcsolatos méretet.

Sok iskolában meg nem is tér ki a vizsgálat intim részekre,ahol van ott meg a gyerek megtagadhatja és élhet jogával,de ott sem ilyen adatokat néznek.

Tehát hol végeztek ilyen vizsgálatot le van írva?Kutató intézetben vagy hol?

Jártam suliba,gyerek,felnőtt orvosnál és ott ilyen nincs.Sőt minden évben még a magasságot sem mérték meg.

2014. aug. 2. 16:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!