Ez a pénisz méret milyen?
Itt senki sem bánt téged de 180-185 cm magas embereknek szokott 90 kg lenni a súlyuk és te nagyon alacsony vagy hozzájuk képest,a 13-14 évesek ekkorák,15 éves kor fele,ha csak apukád nem volt maga is alacsony már 175-180 cm fele vannak magasság terén a fiúk.
Nem kell túlzásba vinni sétát hanem 30 perc intenziv mozgást építsél be az életedbe,napi rutinba amit majd iskola mellett is tudsz csinálni,mert lehet hogy te olyan típus vagy hogy 16-17 évesen ugrasz meg növésben(de mondom apukád alacsony akkor ennek kevés az esélye,de ha jóval mgasabb mint te akkor tök sokat nyúlhatsz még)és ha szinten tudod tartani a súlyos vagy akár fogyni akkor ha nősz,megnyúlsz 10 cm-t akkor bizony ez a feleslege el fog tűnni.
Én pontosan olyan magas voltam 15 évesen mint te és a péniszméretem is akkora volt mint neked. Ennyi idősen nem is lett volna baj, de a problémák csak utána kezdődtek.
Most 27 éves vagyok a méreteim változatlanok !!!
Gondolhatjátok 15 éves korom óta mennyit szenvedtem ezek miatt. Meggyötört ember lettem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!