Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tegnap reggel 9körűl át estem...

Tegnap reggel 9körűl át estem egy részleges fityma műtéten, a többi lent!?

Figyelt kérdés

A kérdéseim pedig azok lennének, hogy:

-a kötést mikor szedhetem le róla, mert az orvos azt mondta, hogy már másnap leszedhetem, el is kezdtem leszedni,de félig,csak mert eléggé fáj, rá van tapadva a sebre, és, hogy hogyan szedjem ezt le?

-a másik az, hogy kicsit kilátszik,ahol lejött a kötés, és én nem is látok itt meg maradt fitymát,lehet azért mert valahova oda van varva?

-a harmadik,h hogyan ápoljam a továbbiakban? mert az orvos nekem, csak azt mondta h másnap leszedhetem a kötést, és kamilláztathatom, mert ugye be is van gyúlladva. fürdést pedig a 3.napra engedte meg, az azt jelenti, h akkor már nyugodtan mehet rá a víz? :O és a kammilával is, hogyan csináljam? kicsit áztassak be egy gézt és azzal borogassam?

2014. júl. 25. 12:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyébként elég problémas vizeletkor, elkezdek pisilni érzem h forró már belűl meg, h nyomja már belűlröl, de alig akar kijönni a nyíláson, mikor elindul, akkor meg ilyen kis vékony sugárban jön, meg az érzés is furcsa, nem nagyon érzem ha pisilnem kell. ez mitől van? :S
2014. júl. 26. 00:22
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
SZerintem a langyos jobb, de amelyiket jobbnak érzed. Csodálom, hogy nem csíp neked a pisilés, nekem tortúra volt...
2014. júl. 26. 10:29
 13/20 anonim ***** válasza:
37%
Nem akarlak elkeseríteni téged, kedves kérdező, de nekem nagyon úgy tűnik, mintha te nem egy részleges, hanem egy teljes körülmetélésen estél volna át, az alapján, hogy állítod, nem látsz te megmaradt fitymát. Mi van az ambuláns lapodra írva? Milyen beavatkozást végeztek el rajtad aszerint?
2014. júl. 26. 13:21
 14/20 anonim ***** válasza:
42%
Bocs 13 as ,de nem egy fiúval beszélgettem,akinek a részlegesnél is alig maradt bőr .
2014. júl. 26. 19:58
 15/20 A kérdező kommentje:

én úgy látom,h be van hajtva alá és ha kicsit lejjebb húzom látszanak kicsit a varratok, a makk is kicsit fedve van nincs kint egészen. az orvos azt mondta, hogy amikor jónak érzem, akkor kezdjem el fel húzni.

Egyébként most kamillázom így rá csöpögtetve géz lapról, meg bekentem köröm virág krémmel, ez így jó lesz?

2014. júl. 26. 20:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyszerre 1-et tegyél rá, és úgy aleghatásosabb, ha közvetlen a kamillatába teszed a cuccost. És igen, a körömvirág krém is jó rá.
2014. júl. 26. 21:19
 17/20 A kérdező kommentje:

Rendben, ma van a 3.napom vele, akkor ma már zuhanyozhatok, nem baj, hogy megy rá a víz?

Egyébként mikortól edzhetek, sportolhatok újra?

2014. júl. 27. 10:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha alig marad bőr, akkor az is inkább teljes, mint részleges, akárhány fiúval is beszélgess, 14-es. A részlegesnek pont az a lényege, hogy megmarad legalább egy közepes mennyiség. A teljesnek pedig az, hogy csak egy minimális, vagy semmi. Szerintem itt teljes metélés volt a rendelkezésre álló információk szerint.
2014. júl. 27. 12:57
 19/20 A kérdező kommentje:
nem tudom, h ,mennyi bőr maradt mert be van gyűrve és ezért kicsit pufibb is az egész. az orvos azt mondta, h csak a heges részeket vágta le, amennyit lehetett meg hagyott. egyébként ez a bőr ami be van gyűrve mikor fog feljönni? ja meg azt is mondta h a fék is újra lett csinálva rajta, és az elejénél valami megvan rajta duzzadva, amiről nem tudoom, h mi. ez mikor fog le menni?
2014. júl. 27. 13:55
 20/20 A kérdező kommentje:
az ambuláns lapomra az van írva,hogy phimotomia
2014. júl. 27. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!