Tegnap reggel 9körűl át estem egy részleges fityma műtéten, a többi lent!?
A kérdéseim pedig azok lennének, hogy:
-a kötést mikor szedhetem le róla, mert az orvos azt mondta, hogy már másnap leszedhetem, el is kezdtem leszedni,de félig,csak mert eléggé fáj, rá van tapadva a sebre, és, hogy hogyan szedjem ezt le?
-a másik az, hogy kicsit kilátszik,ahol lejött a kötés, és én nem is látok itt meg maradt fitymát,lehet azért mert valahova oda van varva?
-a harmadik,h hogyan ápoljam a továbbiakban? mert az orvos nekem, csak azt mondta h másnap leszedhetem a kötést, és kamilláztathatom, mert ugye be is van gyúlladva. fürdést pedig a 3.napra engedte meg, az azt jelenti, h akkor már nyugodtan mehet rá a víz? :O és a kammilával is, hogyan csináljam? kicsit áztassak be egy gézt és azzal borogassam?
én úgy látom,h be van hajtva alá és ha kicsit lejjebb húzom látszanak kicsit a varratok, a makk is kicsit fedve van nincs kint egészen. az orvos azt mondta, hogy amikor jónak érzem, akkor kezdjem el fel húzni.
Egyébként most kamillázom így rá csöpögtetve géz lapról, meg bekentem köröm virág krémmel, ez így jó lesz?
Rendben, ma van a 3.napom vele, akkor ma már zuhanyozhatok, nem baj, hogy megy rá a víz?
Egyébként mikortól edzhetek, sportolhatok újra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!