Tegnap reggel 9körűl át estem egy részleges fityma műtéten, a többi lent!?
A kérdéseim pedig azok lennének, hogy:
-a kötést mikor szedhetem le róla, mert az orvos azt mondta, hogy már másnap leszedhetem, el is kezdtem leszedni,de félig,csak mert eléggé fáj, rá van tapadva a sebre, és, hogy hogyan szedjem ezt le?
-a másik az, hogy kicsit kilátszik,ahol lejött a kötés, és én nem is látok itt meg maradt fitymát,lehet azért mert valahova oda van varva?
-a harmadik,h hogyan ápoljam a továbbiakban? mert az orvos nekem, csak azt mondta h másnap leszedhetem a kötést, és kamilláztathatom, mert ugye be is van gyúlladva. fürdést pedig a 3.napra engedte meg, az azt jelenti, h akkor már nyugodtan mehet rá a víz? :O és a kammilával is, hogyan csináljam? kicsit áztassak be egy gézt és azzal borogassam?
Igazi segitséget még az ezen átesettek sem adtak.
A beragadt gézt kamillateában áztasd le .Ehhez nagyon jó,egy tisztára mosott tejfölös pohár is .Ebben egyébként is könnyen fürdeted.Csak zuhany alatt fürödj.
Nagyon fontos a Betadine oldattal való fertőtlenités .
Ez nagyon meggyorsítja a gyógyulást .Amig nedvezik ,vérzik gyenge kötést nem árt rátenni .Utána naponta tiszta alsót venni,ne hogy a gatyáról legyen visszafertőzés .Ajánlott Neogranormonnal is bekenni,mert lehúzza a gyulladást .Éjszaka meg feküdj oldalra ,kérdőjeles pózban,mert igy az éjszakai merevedés nem olyan fájdalmas .
Jobbulást kívánok ! D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!