Ti borotvaljatok, gyantaztatjatok vagy sajat magatoknak gyantazzatok a hasatokon a szort?
Mostanaban sok fiatal pasit latok, aki szorteleniti magat. Arra lennek kivancsi, h aki szorteleniti magat, az milyen modon, hany eves kora ota, es miert?
En viszonylag fiatalon szorosodok, es zavar... A kornyezetemben csak az ilyen 40-50+ korosztaly hagyja meg.
Szerinted megsértődtem? Ezt miből gondolod? Vagy meg kellett volna?
Csupán nem értek veled egyet, és nem is fogok, még akkor sem, ha ez neked akármennyire is gusztustalan. Ez a te bajod, ha nem bírod nézni, vagy elviselni. :) Én tök jól érzem magam így, és ez nekem bőven elég ahhoz, hogy egy csöppet se befolyásoljon a véleményed. :)
Akkor jó ha nem sértettelek meg,egyszerűen az van hogy te metrosexuális vagy,azt hiszen a túlzottan szőrtelenítő és sok több olyan tevékenységet,mint a nők végző embereket hívják így,tehát akik viszonylag többször szoliba járnak,kozmetikus,körmös stb,stb.
Azt viszont be kell vallanom lehet ha nem gépen keresztül ismernének hanem amúgy nem számítana a külsőség és nem az alapján ítélnélek meg,nem ettől rossz vagy jó valaki ez tény.Ezt el is ismerem.
Csak baromira nem tetszik az amit látok hogy elnőiesednek a férfiak,nem is lesznek és nem csak külsőleg hanem amúgy is,mert gondoljunk bele,manapság sokan nem tudnak külön költözni,ez nem is baj,de amikor azt hallom hogy felnőtt férfiak(23-30 évesek vagy még több) és anyuka úgy ki szolgálja őket mint a kisfiúkat és csak hereveréznek meló után,na az is hol férfi,az csak egy nagy gyerek.Úgye érted miről beszélek?.tök sokszor hallani hogy még egy kenyeret sem tud leszelni,nem csinál semmit ,csak dögledezik aztán az öregedő szülők csinálnak mindent helyette meg ilyesmikre gondoltam.
Aszem amikor férfi szót használjuk akkor felnőttekre gondolunk és a külsőség az egy dolog,de ha valaki felnőtt akkor otthoni kötelezettsége is kell hogy legyen,ahogy önmagát kellene ellátnia azért és nem csak anyagiakra gondolok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!