Fiúk ti hogy borotváljátok a péniszeteket? Nekem a hímvesszőmön is van szőr de nemsok.
a zacsit is borotválod?
Piros pöttyök az az miatt lehet h nem fertőtleníted le rendesen a borotvált részt, vagy a borotvát...
Én ollóval szoktam vágni, az is bőven megfelelő.
csak amerikait ismerek, milvel a játék amit toltam ott azt ajánlották
imageshack.us
itt meg azt hiszem a kepfeltoltes.hu
Borotválásnál nagyon fontos, hogy mindig tiszta legyen a borotvád! Csinálhatod fürdés közben, mert hő hatására a bőr felpuhul. Használj sok habot és minden lehúzásnál öblítsd le a pengét!
Egyébként a hosszú szőrt előbb ollóval rövidre vághatod, a többit pedig a borotvával leszedheted.
Borotváld a szőr növekedésével megegyező irányba (Így nem lesz olyan sima, de szerintem így kevésbé irritálod a bőrt). A herezacskónál óvatosan csináld, mert könnyen megvághatod magad! Borotválás után mosd le rendesen és használj valamilyen bőrnyugtatót (esetleg fertőtlenítőt)!
A hímvessződön egy kevés szőr még normális. A pöttyök pedig lehet, hogy Fordyce pöttyök. Nézz utána! Ha azok, azt nem kell kezelni, ha nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!