Akinek volt éjszakai magömlése elmesélné hogy milyen?
Figyelt kérdés
Bár én már túl vagyok a kamasz koron, de elég fiatalon kezdtem el maszturbálni, szóval nekem sose volt. Milyen? Kb annyi cucc jön ki mint egy maszturbálás után, meg olyan állagú? Csak arra ébred az ember hogy ott a gatyába?2014. júl. 20. 14:05
1/3 anonim 

válasza:

Nagy vigyorral ébredsz reggel, mikor észleled a történteket. Minden ragad és tocsog a nedvektől. Ágyneműt ki kell dobni, az ágyat le kell cserélni. A szobát hagyni kell kiszáradni.
2/3 anonim 

válasza:

Még a negyede sem igaz annak amit az egyes írt .Kicsit elengedte a képzelet világát .Jöhet annyi mint a masztinál .Van hogy pont akkor ébredsz rá,de már semmit sem tudsz ellene tenni.Aztán van hogy reggel értesülsz róla ,látod a foltot a gatyádon,esetleg még a testeden is a ragadós nedvet .Előfordulhat ,hogy a lepedőre is jut némi mennyiség .
3/3 anonim 

válasza:

Összekened a pizsamádat ennyi
egyáltalán nem olyan jó dolog, hogy megérje érte a szenvedést
én is akartam, 1 hét múlva már a falat kapartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!