Mit tudok csinálni a fitymámmal?
15 éves vagyok, nagyon későn érő, kb. ilyen 10 éves kinézettel, 155cm-rel, és még egy 10 évesénél is kisebb testsúllyal, a péniszem 8cm, ha áll.
Na, az elején.
Ha a péniszt felülről nézzük, egy kört látunj, de ennek a fele nem hiszem hogy olyan foglalkoztató, mert a felénél a fék van, ahol amúgy sem kell annyira feljönni a bőrnek.
Na van a velünk szemben levő félkör, ahol a fitymát a makkperem mögé lehet húzni.
Na nekem: Bal oldalt feljön, jobb oldalt le van tapadva.
Kétlem hogy szűkület, mert az a bal rész teljesen feljön fájdalom nélkül, hogy belátni a makkperem alá is vagy hova, a másik oldal nem akar.
Hogyan lehetne fokozatosan azt is felszedni?
Langyos vízben, zuhikor szoktam fel-le, és megmosom mindenhol.
Orvos nem hiszem hogy kell, a fitymaszűkületnél alig látszik ki a makk, nekem meg a makkperem alá is fel jön, csak az a rész van letapadva, DE AZ IS KÖZVETLEN A MAKKPEREM FÖLÉ, közel van.
Ebből következtetni, hogy az orvos is csak feltépi, ami már nagyon kiskoromban megvolt, és esküszöm többet használt az én módszerem mint az.
Tulajdonképpen az a kis részt is én szedegettem fel.
Jó így vagy más módszer?
Tudom, mosni kell mindennap, de normális ha estére már enyhén szagos?
Ja és teljesen lila a makkom, a makkperem pedig vörös, így egy vörös sáv van ott, de nem gyulladásos vörös, azért attól messze áll.
Na mi legyen?
15 éves vagyok, nagyon későn érő, kb. ilyen 10 éves kinézettel
lol, érdekes lehetsz .D
Utolsó:
Ez talán azért is lehet, mert műtve volt a tüdőm 1 éves korom körül, magyarul a jobb oldali tűdömnek saccolva a negyede nincs meg, magyarul nem 2, hanem 1,75 tüdőm van.
Ja és tölcsérmellkasom is van.
Visszatérve:
Nem szaggatom, hanem minden nap erősebben, és langyos víz, meg ilyen, és fokozatosan válik felfelé.
igen ez letapadásnak hangzik és valóban óvatosan mozgasd a fitymád és mindig egy kicsivel a letapadást fel tudod oldani,de ehhez idő és kitartás kell.
Írtad későnérő vagy de szőrzet az van már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!