Rendőr szeretnék lenni, de fitymaszűkületem van! Ez kizáró ok?
Ajj... az nem lehetett kellemes.
Sztem próbáld meg a szteroidos krémet. Vesztenivalód nincs vele, és sztem a háziorvos is felír6ja.
Most egyébként hány évesen szenvedsz ettől a problémától?
A fitymád neked is túlmegy a makkodon? Ha igen, a végén neked is van egy úgynevezett "bolyt"?
EE
Hali ismét!
Igen, vhogy így képzelem el, tehát, befedi a makkodat, de nagyon sok fimózisos fütykösnél fordul elő két jellemző dolog.
1.) A fityma hosszabb, továbbmegy felfelé a makk végénél (fedve azt) majd a végén "összerojtosodik", beszűkül a gyűrű ott nagyon szorít., esetleg letapadással és rövid kantárral együttjárhat.
2.) Amikor a makk vége épphogy kilátszik a fitymából, netán a fityma még rövidebb is, de ha az hátrahúzásra kerül, lehet olyan szakasz, ahol a fityma érdekesebb módon "megvastagszik" főleg a fitymafék irányában.
Az hogy a makk mögé hátrahúzva a makkárokban mennyire szorít, az a fimózis mértékétől, és az izomgyűrű (+bőrvsatagodás) makacsságának mértékétől is függhet.
Ha nagyon szorít, annyira, hogy az már fáj, és nem megy vissza sehogy, vagy ha igen, akkor nem könnyen, az a parafimózis, és ahogy leírtad, nálad is szorít, csak enyhébben, amennyire elviselhető.
Viszont nem lehet, hogy nem a bőrgyűrű, hanem a a féked csíp? Túlfeszítésnél annál ez jellemzőbb tünet, mint a fityma által alkotott bőrgyűrűn...
Most egyébként mi újság? Utolsó jelentkezésem óta mennyit változott a helyzet? Mivel ken(t)ed?
És még a korodat elárulnád? Azt már nem először kérdezem, és azért az sem mellékes...
Üdv: EE
De a fék is beszakadt már, az is csípett(mert ugye nyílt seb, meg minden...), az "izomgyűrő" berepedését úgy képzeld el, mint amikor egy befőttes gumit széthúzol és láthatsz rajta ilyen kis repedéseket(pl.:amikor már elérett a gumi).
A fitymám úgy fedi a makkot, mint másnak, akinek nincs semmi baja, semmi különbség nincs!
Egyébként nem kentem semmivel még sajnos, majd ilyen szteroidos krémet veszek valahol és azzal fogom megpróbálni! Am a helyzet néha jobb, néha rosszabb! Ha nagyon sokat maszturbálok, akkor egy idő után már fájni szokott! Am 20 vok!
Egyre kellemetlenebb a látókép...
Én inkább nem kockáztatnék, ha már a féked is beszakadt.
Sztem inkább menj el a dokihoz,és csináltasd meg rendesen a fékedet, ill. nézesd meg a fitymádat, mert ezt amit leírtál eddig nem tudtam, és úgy glom ez már súlyosabb eset a szteroidos krémnél.
Írtam privit. Úgy glom, innentől a dolog egy kicsit kezd intimebb közegűvé válni. Ha glod, vedd fel velem a kapcsolatot. Nem beszéllek rá semmire, amit nem akarsz, viszont a következő lépéseidben talán tudnék segíteni.
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!