Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rendőr szeretnék lenni, de...

Rendőr szeretnék lenni, de fitymaszűkületem van! Ez kizáró ok?

Figyelt kérdés
Nem súlyos, mert hátra tudom húzni a fitymát, meg tisztítani is tudom, csak egy kicsit nehezebb! Nem fáj és nem volt belőle még hátrányom, ezért nem mentem még vele orvoshoz! De rendőri pályán van urológiai vizsgálat, ahol sok helyen nézik, hogy van-e fitymaszűkületed! Ha megnézi az orvos, akkor Ő biztosan észreveszi és félek, hogy ez miatt majd nem fog engedni rendőrnek! Valaki tud mondani ezzel kapcsolatban valamit? Köszönöm!
2010. jan. 7. 19:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ajj... az nem lehetett kellemes.

Sztem próbáld meg a szteroidos krémet. Vesztenivalód nincs vele, és sztem a háziorvos is felír6ja.

Most egyébként hány évesen szenvedsz ettől a problémától?

A fitymád neked is túlmegy a makkodon? Ha igen, a végén neked is van egy úgynevezett "bolyt"?

EE

2010. jan. 12. 03:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát hogy érted, h túl megy? Befedi a makkot, de úgy néz ki, mint egy átlag pénisz! Bolyt sincs a végén, semmi ilyesmi! Egyszerűen úgy kell elképzelni, hogy amikor hátrahúzom a fitymát, akkor a makk alatt keletkezik egy "bőrgyűrű", ami egy kicsit szorít és csak nehezebben megy még tovább húzni! Tisztítani simán lehet, meg nincs fertőzés sem, mert rendszeresen tisztán tartom, csak amikor feszül az a bizonyos gyűrű, akkor néha "megreped" és egy kicsit vérzik, valamint csíp (kb. olyan, mint amikor egy picit belevágsz az ujjadba).
2010. jan. 12. 20:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Igen, vhogy így képzelem el, tehát, befedi a makkodat, de nagyon sok fimózisos fütykösnél fordul elő két jellemző dolog.

1.) A fityma hosszabb, továbbmegy felfelé a makk végénél (fedve azt) majd a végén "összerojtosodik", beszűkül a gyűrű ott nagyon szorít., esetleg letapadással és rövid kantárral együttjárhat.

2.) Amikor a makk vége épphogy kilátszik a fitymából, netán a fityma még rövidebb is, de ha az hátrahúzásra kerül, lehet olyan szakasz, ahol a fityma érdekesebb módon "megvastagszik" főleg a fitymafék irányában.

Az hogy a makk mögé hátrahúzva a makkárokban mennyire szorít, az a fimózis mértékétől, és az izomgyűrű (+bőrvsatagodás) makacsságának mértékétől is függhet.

Ha nagyon szorít, annyira, hogy az már fáj, és nem megy vissza sehogy, vagy ha igen, akkor nem könnyen, az a parafimózis, és ahogy leírtad, nálad is szorít, csak enyhébben, amennyire elviselhető.

Viszont nem lehet, hogy nem a bőrgyűrű, hanem a a féked csíp? Túlfeszítésnél annál ez jellemzőbb tünet, mint a fityma által alkotott bőrgyűrűn...

Most egyébként mi újság? Utolsó jelentkezésem óta mennyit változott a helyzet? Mivel ken(t)ed?

És még a korodat elárulnád? Azt már nem először kérdezem, és azért az sem mellékes...

Üdv: EE

2010. jan. 24. 06:07
 14/16 A kérdező kommentje:

De a fék is beszakadt már, az is csípett(mert ugye nyílt seb, meg minden...), az "izomgyűrő" berepedését úgy képzeld el, mint amikor egy befőttes gumit széthúzol és láthatsz rajta ilyen kis repedéseket(pl.:amikor már elérett a gumi).

A fitymám úgy fedi a makkot, mint másnak, akinek nincs semmi baja, semmi különbség nincs!

Egyébként nem kentem semmivel még sajnos, majd ilyen szteroidos krémet veszek valahol és azzal fogom megpróbálni! Am a helyzet néha jobb, néha rosszabb! Ha nagyon sokat maszturbálok, akkor egy idő után már fájni szokott! Am 20 vok!

2010. jan. 24. 10:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyre kellemetlenebb a látókép...

Én inkább nem kockáztatnék, ha már a féked is beszakadt.

Sztem inkább menj el a dokihoz,és csináltasd meg rendesen a fékedet, ill. nézesd meg a fitymádat, mert ezt amit leírtál eddig nem tudtam, és úgy glom ez már súlyosabb eset a szteroidos krémnél.

Írtam privit. Úgy glom, innentől a dolog egy kicsit kezd intimebb közegűvé válni. Ha glod, vedd fel velem a kapcsolatot. Nem beszéllek rá semmire, amit nem akarsz, viszont a következő lépéseidben talán tudnék segíteni.

Üdv: EE

2010. jan. 25. 04:50
 16/16 anonim válasza:
Manapság már minden hü.yéből lehet rendőr!most is olyan nevetséges ez a BM toborzó, hogy lehet rendőr valaki aki még ki sem járja azt a két éves középsulit sem ami egy rendőrnek kell?elég egy hat hónapos részszaképesítés, és már mehet igazoltatni, meg stb. majd utána meg elvégzi a teljest amikor akarja???hát mondhatom szánalmas...
2010. okt. 10. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!