Pénisz biciklinyeregtől való elzsibbadásának milyen következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
Mostanában rendszeresen feltekerek egy dombra heti 2-3-szori rendszerességgel, és ma észrevettem mielőtt felértem, hogy teljesen el voltam ott zsibbadva. Normál bringázásnál nem nagyon szokott elzsibbadni, de itt a kb 20 perc intenzív mászásnál nagyon, mert gondolom sokkal jobban ráfekszek ilyenkor. A biciklim jól be van állítva, nem fekszek vízszintesen, össztelós mtb-m van. Így nyáron naponta kb 1 órát tekerek, de hegyet mászni nem szoktam így túl rendszeresen, csak mostanában. Utóbbi időkben sokkal kevesebbszer vagyok izgalmi állapotban, így kevesebbszer áll fel mint 1-2 ebbe, de ez inkább lelki eredetű lehet, ugye? Mert azért annyiszor nem ülök bringán, és elzsibbadni se szokott mindig, csak most tűnt fel jobban. Viszont aggaszt kicsit, mert kevésszer áll fel ahhoz képest, hogy régebben naponta sokszor is. 21 vagyok.2014. júl. 9. 21:28
1/7 anonim válasza:
Sétálj inkább,mert le fog száradni
2/7 A kérdező kommentje:
Első: mert neked nincs is, ugye?
2014. júl. 9. 21:38
3/7 anonim válasza:
A prosztata folyamatos rázkódása okozhat ilyet. Jó nyereg kell.
5/7 A kérdező kommentje:
3: Mármint a kisebb aktivitást, vagy a zsibbadást?
Első: sztem senkit nem érdekel
2014. júl. 9. 22:03
6/7 anonim válasza:
Lágyékban elzáródik a fő ér .Ezért következik be a zsibbadás .
7/7 anonim válasza:
Vannak olyan üllések amik prosztatakímélőek. Zselés, vagy van benne egy kis bemélyedés a közepén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!