Fájó jobb here és égető vizelet?
Figyelt kérdés
Kb. két hete áll fenn a probléma. Ha leülök vagy elfekszem elkezd fájni a jobb herém. Végeztem önvizsgálatot, nem nagyobb, nincs csomó, semmi probléma. De tapintásra mintha a mellékherém fájna. Valaki tapasztalt már hasonlót? Kezdjek aggódni??2014. júl. 7. 19:55
1/4 anonim válasza:
Ez hugyúti gyulladásara,fertőzésre utal ,és a fájdalom a herébe súgározhat ki.Minden esetre orvos javasolt ,mert gyógyszer nélkül ez nem múlik el .
2/4 anonim válasza:
De az is lehet hogy AIDS, végső stádium, és már gyakorlatilag halott vagy, csak még mozogsz... Ja nem.. ez mégsem lehet.. akkor passz
3/4 anonim válasza:
Jó eséllyel megfáztál. Párom is sokat szenvedett ezzel. Az orvos vagy 3-4 féle gyógyszert is kiírt neki, de az egyik sem segített. Aztán már meguntuk az orvoshoz járás, és tanácsot kértem a helyi bioboltos nénitől, aki a tőzegáfonya kapszulát javasolta. És bevált, amióta szedi nincs felfázás :) Javaslom, próbáld ki Te is, de azért a biztonság kedvéért nem ártana, ha orvoshoz is elmennél, lehet teljesen más a problémád.
4/4 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnal, de csak az asszisztenssel tudtam konzultalni. O is azt mondta, hogy hugyuti fertozes. Summetrolint irt fel napi 4-et, reggel-este 2-t. Remelem bevallik. Ennek a teanak majd utanajarok, koszi a tanacsokat. :)
2014. júl. 9. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!