A péniszemen a makk alatt (mikor lehúzom a bőrt) észrevettem egy kemény púpot, gombócot. (3mm) Nem fáj, még akkor sem ha meg nyomom. De nem volt ott. Mi lehet ez és elfog múlni magától?
2010. jan. 6. 20:15
1/6 anonim válasza:
nekm több ehlyen is vannak fehér kiemelkedések, de azok elvileg csak faggyúmirigyek, telejsen ártalmatlanok, nem múlnak el...
2/6 A kérdező kommentje:
Biztosan egyre gondolunk?
Bár maszturbálásnál égető szúrós fájdalmat érzek, ahol van ez a kemény valami.
2010. jan. 6. 20:51
3/6 anonim válasza:
Több minden lehet az, ha aggódsz, irány a doki! 1x1.
4/6 anonim válasza:
Hát ha egyre gondolunk, akkor ott egy ércsomópont van, vagy mi, de az mindenkinek van tudtommal. De ha nagyon aggódsz biztosabb egy urológus felkeresése, ő majd megmondja a tutit.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen szerintem azaz:) Mivel sok ér csatlakozik a "púphoz".
Reménykedem, hogy csak ideiglenesen dagadt fel.
2010. jan. 6. 21:15
6/6 anonim válasza:
Ilyen nekem is van asszem de tényleg nagyon pici. Szóval szerintem normális - legalábbis nem zavar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!