Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagymértékű fitymaszűkület...

Nagymértékű fitymaszűkület esetén érdemes csak a szűkületet okozó bőr eltávolítása vagy már többet érne egy rendes körülmetélés?

Figyelt kérdés

2014. júl. 5. 14:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%

El ne higgye senki, hogy ez egy no. Ugyanannak a beteg figuranak az ujabb regisztracioja. Nem tetszett neki az 54-55%, ami egyre csokkent, mert mar mindenki unja a szovegeit. Ezert regelt egy uj nevvel.

Ugyanaz a szovege, mindig ezt nyomja "erdemes megcsinaltatni" meg a tobbi, mar piszkosul unalmas.

2014. júl. 6. 10:17
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
#11! Mellényúltál. Nő vagyok és egyszer regisztráltam. Nem vagyok beteg. És fenntartom a véleményem, hogyha úgyis műtik akkor az egészet. Volt egy pasim, akinek a szűkület miatt csak a fityma felét távolították el. Bizony marha hülyén nézett ki. Szerintem fontos, hogy egy pénisz jól is nézzen ki. 2. voltam. És pontozz le megint, hisz te vagy a beteg. Bocs, hogy nőként hozzászóltam.
2014. júl. 6. 13:01
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

Velem kevert össze Téged, mert magából indul ki: szánalmas, hogy több regisztrációval ontja a fityma megtartás dumát.

A véleményem ugyanez: a fitymaszűkület megoldása a körülmetélés. Nem a bemetszés, nem csak a szűkült bőr, hanem a teljes fityma eltávolítása. Hogy miért? Mert ez adja meg a legjobb esztétikai és funkcionális eredményt, és a körülmetélés előnye épp az, hogy a makk teljesen és állandóan szabadon legyen.

Az orvosok gyakorlata egyébként az, hogy ha látják, hogy valaki ebbe belebeszél, akkor inkább nem foglalkoznak vele és elhajtják, hogy menjen máshova. Senki nem akar fél munkát végezni, és laikusokkal vitázni műtéti eljárásokról.

2014. júl. 7. 14:27
 14/16 anonim ***** válasza:
29%

Masfel orat vartal, hogy sajat magadnak helyeselj? :D

Kicsit se levagos....

Na de nezzuk a tenyeket....

"A véleményem ugyanez: a fitymaszűkület megoldása a körülmetélés."

A fitymaszukulet mennyire durva, attol fugg, hogy mi lehet a megoldas. Ha eleg egy bemetszes, akkor azt is lehet csinalni, sokmillio embernel bevalt. Ha durvabb a szukulet, akkor lehet plasztikakat alkalmazni, esetleg vegso esetben reszleges metelest.

Amikor az egesz fityma belso resze sebes-heges, akkor kell az EGESZET eltavolitani, amugy nem.

Akarhogy kuszkodsz itt.

"Nem a bemetszés, nem csak a szűkült bőr, hanem a teljes fityma eltávolítása. Hogy miért? Mert ez adja meg a legjobb esztétikai és funkcionális eredményt"

Igen, errol irnak sokan, hogy nekik ez nem jon be, tobbek kozott amiatt, mert eppen, hogy ez ad nagyon csunya eredmenyt.

Itt van pl egy "jol sikerult" mutet, meg lehet nezni, milyen az, amikor nincs vedve a makk:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

(Talan nem veletlen, hogy itt nem annyira hangoskodnak a korulmeteles-fetisben szenvedok)

Nyilvan nem veletlen, hogy egyre tobb oldal foglalkozik a fityma potlasaval, eleg rakeresni arra, hogy "FORESKIN RESTORE" es mindenki lathatja.

"a körülmetélés előnye épp az, hogy a makk teljesen és állandóan szabadon legyen."

Pont ez tud lenni a nagy hatranya is, ahogy azt fentebb lathatja mindenki.

"Az orvosok gyakorlata egyébként az, hogy ha látják, hogy valaki ebbe belebeszél, akkor inkább nem foglalkoznak vele és elhajtják, hogy menjen máshova. Senki nem akar fél munkát végezni, és laikusokkal vitázni műtéti eljárásokról."

A valosag termeszetesen egeszen mas.

De aki eveket tolt azzal, hogy a neten fiatal sracokat gyozkod arrol, hogy vagassak le a fitymajukat, annak nincs ideje arra, hogy a valosaggal is ismerkedjen. Sajnos.

2014. júl. 8. 05:33
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Én fitymaszűkülettel születtem és az orvosok azt mondták, hogy körül kell metélni, de édesanyám totál elzárkózott ettől és nem engedte, hogy megtegyék. Semmi gond nincs vele és örülök neki, hogy anyum annak idején így döntött. Nem utolsó sorban a fityma védi a makkot a mechanikai hatásoktól és a szennyeződésektől is. 26F
2014. júl. 14. 15:20
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon látszik, hogy ki hiteles és ki nem a válaszoknál.

Aki ezt itt végigolvasta, láthatja, hogy a metélésreklámozók mennyire gátlástalanok és mennyit hazudoznak :(

Más kérdéseknél is elhűlten tapasztalom ugyanezt, elég beteges szerintem :(

2014. júl. 30. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!