Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon nagy a péniszem, s ez...

Nagyon nagy a péniszem, s ez már zavar is. Segítség?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 14 éves leszek 2 hónap múlva. A péniszem alap állapotban 10,7 cm. Állva 19. ( Jómagam 69kg és 175cm vagyok ) Sokan viccelődnek vele, de ez már nem vicces, folyamatosan csak melegítőnadrágokban, buggyos gatyákban tudok járni. Mit lehet tenni ez ellen? Nőni fog még?
2014. júl. 5. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

Ne foglalkozz vele, egyébként csak irigykednek, hidd el pár év múlva áldásként fogod ezt megélni.

Annak idején nekem is nyomták a süket dumát, de mikor látták, h a csajozás, h működik akkor rögtön csend lett.

2014. júl. 5. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Lankadt állapotban ez nem veszettül nagy. Nekem kb. 14 cm, mégis tudok rendesen farmert hordani. Állva viszont tényleg nagy, ha nem nő tovább, már akkor se lesz vele bajod.

14/F

2014. júl. 5. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
38%

igen nőhet 21éves korid nő

de vannak laza farmerek is nem csak szükek :D

2014. júl. 5. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:

A növekedés nem korfüggő,hülyeséget írt a 3 as .

A méretekből itélve neked húspéniszed van .Ez egyébként nagyfoku nemi érettségre is utal .Már pedig ilyenkor már kezd a növekedése is leállni .

2014. júl. 5. 19:56
 5/5 szamo77db ***** válasza:
Mindig figyelned kell arra, hogy - ha majd lesz bnőd - nehogy tövig nyomd neki, mert azzal fájdalmat okozol.
2014. júl. 5. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!