Felrántottam a fitymámat. Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Alaphelyzetben a fitymát még a makk feléig sem tudtam hátrahúzni. Olvasgattam az oldalt és úgy gondoltam felrántom magamnak. Nem gondoltam, hogy ennyire fog fájni, kínomban felszedtem a járólapot annyira fájt. Vérzett is és be van repedezve a fitymám. Viszont végre láttam a makkomat, úgyhogy már megérte. Sajnos elég túrós és letisztítani sem tudtam a szenvedéstől. Mikor elállt a vérzés, akkor kínok közt megint hátrahúztam, pár óra múlva megint. Ha így felszaggatom pár óránként, akkor nyúlhat annyit a fityma, hogy jó legyen?#fityma #szűkület #szmegma #fitymaszűkület #felrántottam magamnak #feltéptem #felsikítottam #találtam egy makkot
2014. jún. 24. 15:42
11/14 anonim válasza:
mutad meg orvosnak,ő add rá kenőcsőt amivel a szmegmát,ami felhalmozodott a makkod alatt is le tudod tiszítani és a seb is be fog gyógyulni.Urologushoz beutaló nélkül lehet menni a helyi kórházba már kiskorúként is.
12/14 anonim válasza:
A betadin az jó fertőtlenítő szer.
Azt most nem tudjuk hogy szükülete vagy letapadása volt,egyik ismerősőm kisfiának letapadása volt de csak kis területen,azt először majdnem szükületnek nézte az anyukája és kenőcsőt kapott rá és helyre jött.Tehát itt sem tudjuk mi volt a baj.
13/14 anonim válasza:
A kérdező azt írta, hogy berepedezett a fitymája, amikor hátrarántotta, tehát nem kérdéses, hogy fitymaszűkülete van!
14/14 A kérdező kommentje:
Szűkületem van, de még nem mentem el orvoshoz.
2014. jún. 29. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!