Valaki küldene képet átvágott fitymafékről?
AZT MIÉRT KELL ÁTVÁGNI?
LE FOG ESNI A MAKKOD!
Rosszul terjedt el a köztudatban,hogy átvágják a rövidet.
Akkor mit varrnak össze 5-7 öltéssel ? Az egészet eltávolítják .Nem csak ott rövid,ahol átvágnák,és nem gumi hogy nyúlna .
Na igen, de én ennyire naív voltam, hogy elhittem az olvasottakat. Mindenhol azt írják rutinműtét minden urológián, stb... Semmiség...
Hát nekem kb majdnem jobban feszül mint a műtét előtt, emellé még ocsmány is lett az egész, kb lelki beteg lettem emiatt hogy most mi lesz vele...
A feket muszaj atvagni, ha feszul, mert kulonben szex kozben szakadhat el es az verzessel jar. Az egeszet eltavolitani akkor kell, ha valakinek nem kellenek az idegek, amik rajta vannak (eleg sok) de az kozepkori modszer, amikor valakit az erzo idegeitol megfosztunk, nehogy elvezze a szexet, vagy nehogy nagyon elvezze. Barbar dolog. Ahogy az is, ha valakinak fitymaszukulete van es a szukulet mertekenek megfeleloen csinalnanak bemetszest, vagy metelnenek reszlegesen, csak annyira, amennyire kell, de ehelyett az egeszet levagjak, aminek semmi ertelme nincs, maximum a megjeloles (zsido vallas es sok egyeb primitiv vallas csinalja) es az, hogy a kozossegnek vessek ala az egyent, az ferfi ne az elvezeteivel legyen elfoglalva, hanem eljen a kozossegnek.
Ez primitiv, kozepkori szemlelet, vigyazni kell, mert az egyszeruseg kedveert sok orvos is ezt valasztja, inkabb levagja az egeszet, mert az gyorsan megold mindent; ahogy a torott kar levagasa is megold mindent. Honaljszag se lesz onnantol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!