Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Későn érő vagyok?

Későn érő vagyok?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, 155 cm magas, a péniszem állva 10 cm körül van, volt egy kis fitymaszűkületem, de az helyrejött, szőrösödni nem szőrösödök még, spermám sincs, még előváladék sem, eddig érzékeny volt a makkom, most már 1 hete nem, ez mitől lehet??? Most megyek középsuliba 9, be és elég gázos, hogy csupaszak a lábaim és ilyen kicsi vagyok, ez még a nyáron változhat?

2014. jún. 20. 20:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
69%

Hát a képen a gyerek úgy néz ki mint egy 12 éves,vagy egy kevésbbé fejlett 13 éves.

HA meg megnézed a külföldi egykori sztár gyerekeket,színészeket,énekeseket a többsége eléggé liliputi volt nem is nőttek nagyra de olyan 16-17 éves korukra kezdtek el fejlődni,addig igen fejlettlenek voltak.

Írok pár nevet nézzétek meg:Maculay Culkin,Elijah Wood,Nathan Kress,Shande Haboucha(ez utóbbi 16éves volt a sivatagi rémálomba horrok,hát kb 11 évesnek néz ki,se szőr,se semmi,),FRankie Muniz(már megint Malcolm 15 éves amikor 10 éveset játszik a sorozatban)Joseph Gordon Levitt,Brady Pierce(eredeti jumanji,teenwolf,a srác 15 évesen 10 évest játszik más filmben),Miko Hughes(A kód neve Merkúr),Jaden Smith(Will Smith fia,pedig Will Smith magas,de 15 évesen már nem 168 cm magasnak kellene lenni)Vasököl-Dakota Goyo,

Justin Bieber,nézd meg hogy néz ki,amikor elkezdte az egészet,Lil Bow Wow 13 évesen nincs 150 cm.

NÉzd ők is megnőttek,na nem magasra 170 cm körül,de olyan 17 évesen kezdtek el férfiasodni.

LÉNYEG:Kell még fejlődnöd csak neked kicsit tovább tart!

2014. jún. 23. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!