7 hónapja dohányzom, szerintetek a mellékhatás normális? Többi lent.
Figyelt kérdés
7 hónapja kezdtem el a cigit, nem kellett volna de mindegy így alakúlt, de az normális ha 7 hónap intenzív dohányzás után is minden szál cigi után fáj a fejem 10 percig, szédülök.
Jóval izzadékonyabb vagyok, de csak 1-2 hónapja. A körmeim ellilulnak néha kezemen lábamon. Végtagjaim elsárgulnak kicsit amikor rágyujtok.
Aztán 10 perc után elmúlik.
Ez minek a jele lehet, vagy miért van ez?
16/F
2014. jún. 20. 19:26
1/8 anonim válasza:
Hát ha ennyi mellékhatást érzel és kellemetlenséget, akkor igazán nem tudom felfogni, hogy miért nem szoksz le inkább. Nem leszel tőle menő, hidd el. :)
2/8 anonim válasza:
Bezzeg ha kötelező lenne fogyasztani, akkor nem sokan csinálnák.
3/8 szamo77db válasza:
A körmök lila elszíneződése, úgy tudom, az oxigénhiány jele. 16 évesen ennyire cigizni... Dobd el a fenébe és soha többé ne gyújts rá! Kőkemény akarattal, szemben a haverokkal! Az életed, az egészséged fontosabb, mint az olyan haverok, akik a hülyeségbe visznek bele!
4/8 anonim válasza:
bizony érrendszeri problémáid vannak
ne cigizz
vagy csináld, ha meg akarsz halni korán
végül is, szép kor az a 16, még legalább húzod pár évig
aztán egy hétvége alatt meghalsz mint a haverom, akinek szimplán elszürkült a keze, aztán 2 napon belül már meg is halt :((
5/8 anonim válasza:
Szerintem neked nem hogy cigizned, de (magas)hegyetmászni, maratont futni se szabad. Fordulj orvoshoz.
6/8 anonim válasza:
Nem kellet volna rászokni ... a tünetek normálisak,de nem 7 hónap után!!!Az apám 30 év után szenvedett ilyen tünetektől.Mindenképp szokj le!mert különben az életed fogja bánni,nehéz leszokni,de nem lehetetlen.Sok sikert hozzá.
7/8 szamo77db válasza:
Mindenképpen abba kell hagynod a dohányzást! Minél tovább halogatod, annál nehezebb lesz! Csak negatív hatásai vannak, pozitív egy sincs. Az én apám is dohányzott, kb. 2 nap fogyott neki 1 csomag. 2006-ban billentyűt kellett cserélni a szívében. Azóta nem dohányzik. Nyilván nem csak a cigizés hozta neki ezt a betegséget, elég keményen ivott is egy időben, az sem használt neki. Meg elég stresszes életünk volt.
8/8 anonim válasza:
7 hónap az nem olyan hosszú. Még könnyen leszokhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!