Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi (től) lehet az? elélvezés...

Mi (től) lehet az? elélvezés után pár perccel fehér, tojásfehérjeű szerű anyag folyik ki a makkomból. Nem fáj meg semmi ilyesmi, csak zavar.

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 22:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
sztem neked vmi bajod van. ondó szokott később is ürülni, de az ondó színű és állagú. nem csíp viszket, szúr, piros, stb?
2010. jan. 3. 13:10
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Hali!

Az bizony ondó, ha tetszik, ha nem. :-)

És az alábbi két tesztet végezd el, azzal be is bizonyítom.

1.) Egyszer játszadozz el a cerkáddal ágyon fekve. Élvezz a hasadra, és várjál. Nyugodtan játssz vele tovább, dörzsölgesd, masszírozd nyugodtan a makkod és a fitymád(ha van) között maradt ondót. (Itt adok nagyon igazat a csajnak, mert nagyon okosat mondott, és jól figyelte meg) Miközben masszírozod tovább a makkot, meg a cerkát, közben még mindig szivárog kifelé az anyag a húgycsőből.

Észre fogod venni, hogy néhány perc után az állaga a testhőmérséklet hatására megváltozik, elfolyósodik, a hasadon szétfolyt ondó meg minden irányba folyni kezd, akár le is folyik róla(d). (Az ondó makroszkopikus vizsgálatánál van egy ilyen kritérium, hogy "elfolyósodási idő".)

Ami ondó az ujjadon maradt, amit ugye szétdörzsöltél a makkodon (és ha van, a fitymád és aközött), annak az állaga is ilyen cseppfolyós, ill. ahol szt dörzsölted, habos lesz, ugyanis a spermát is fel lehet habosítani. (De a vicc kedvéért se öntsétek a kávé/kakaó tetejére tejhabnak... X-D X-D X-D... bocs, ezt nem hagyhattam ki... X-D)

2.) Recskázd ki az anyagot egy kémcsőbe. Ezt legkönnyebben úgy te7ed meg, hogy közvetlenül az elélvezés előtt az elszorítod a húgycsőnyílásnál, odatartod a nyíláshoz a kémcsövet, majd kiengeded belé az ejakulátumot.

Ezt követően figyeld meg a kémcsövet. Rövid időn belül (ez általában néhány perc) megfigyel7ed, hogy az ondó elfolyósodik, a színe tojásfehérjéhez fog hasonlítani. Ez a folyamatot felgyorsíthatod, ha öngyújtóval alágyújtasz a kémcsőnek, néhány mp-ig. A végeredmény egyébként ilyen barnás szín lesz, pláne, néhány nap múlva, ill, ha alápörkölsz.

Remélem, ezzel a két apró, kíváncsiságalapú kísérlettel sikerült kitisztítanom a képet. :-)

Üdv: EE

2010. jan. 3. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
nem ara gondol aminek még az elöjátekor kelene kijönni? az átlászto attol csuszik és attor jóbb a dolog.
2010. jan. 5. 17:44
 14/15 A kérdező kommentje:
nem arra gondolok.
2010. jan. 7. 00:58
 15/15 anonim ***** válasza:
72%
hát ha nem ondó urologust kel megkérdezned ,nekem meg ojan volt, széklet erölködéskor vetem észre hogy jött ki ondó néztemmám nagyot ez hogylehet, figyejcsak dugás után szerintem párperc másnakis csorog még mert ahonan az indul azéret van néhány cm nekem is szokott ,tt,zl.
2010. jan. 8. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!