Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez normális 14 évesen?

Ez normális 14 évesen?

Figyelt kérdés
A péniszem 14 cm állva, ez mennyire jó? Hónaljszőröm nagyon kevés van. Kb mennyi idő amíg rendes hónaljszőr lesz? És a péniszem még nőhet

2014. jún. 5. 14:07
 1/6 Kései Sirató ***** válasza:
Még biztosan nőni fog a péniszed, nem kell aggódnod..
2014. jún. 5. 14:11
 2/6 szamo77db ***** válasza:
Szerintem is nőni fog még, légy nyugodt. Egyébként szerintem a mostani mérettel is boldogulnál!
2014. jún. 5. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Minden a korodnak megfelelő,de ezután jön az igazi fejlődés

korszaka .

2014. jún. 5. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Huszonéves korodig fogsz még fejlődni, ne aggódj. A 14 cm-es méret teljesen jó, ez már felnőtt méretnek számít, akkor sem lesz semmi probléma, ha ez nem változik. De könnyen lehet, hogy 1-2 cm még jön hozzá.

A különböző testrészek szőrösödése elég változó. Nekem van olyan ismerősom, aki már 14 évesen szőrös volt mindenhol, rendszeresen borotválkozott, stb. Ellenben olyan is van (és én is ilyen vagyok), aki 20-22 évesen is alig szőrös, szinte sehol sem, arcán pedig egyáltalán nem. Mindenesetre általában az a jellemző, hogy az ágyéki és a hónaljszőr nagyjából egyszerre fejlődik ki, 13-16 éves kor között, az arc- és mellkasszőrzet pedig kicsit később 15-20 éves korban. De ez teljesen lényegtelen, egyáltalán nem fontos, hogy hol és mennyire vagy szőrős. És még egyszer mondom, a péniszed mérete is teljesen rendben van. :)

Ha van még kérdésed, vagy szeretnél beszélni valamiről, nyugodtan kereshetsz privátban is, szívesen segítek. :)

2014. jún. 6. 16:20
 5/6 kalgon ***** válasza:
13 éves 16 cm és 5 cm vastag
2014. jún. 8. 17:46
 6/6 anonim válasza:
nekem 13 évesen 17 centi volt.most nem tudom mennyi.de nem izgat.
2014. jún. 10. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!