Ez normális 14 évesen?
Minden a korodnak megfelelő,de ezután jön az igazi fejlődés
korszaka .
Huszonéves korodig fogsz még fejlődni, ne aggódj. A 14 cm-es méret teljesen jó, ez már felnőtt méretnek számít, akkor sem lesz semmi probléma, ha ez nem változik. De könnyen lehet, hogy 1-2 cm még jön hozzá.
A különböző testrészek szőrösödése elég változó. Nekem van olyan ismerősom, aki már 14 évesen szőrös volt mindenhol, rendszeresen borotválkozott, stb. Ellenben olyan is van (és én is ilyen vagyok), aki 20-22 évesen is alig szőrös, szinte sehol sem, arcán pedig egyáltalán nem. Mindenesetre általában az a jellemző, hogy az ágyéki és a hónaljszőr nagyjából egyszerre fejlődik ki, 13-16 éves kor között, az arc- és mellkasszőrzet pedig kicsit később 15-20 éves korban. De ez teljesen lényegtelen, egyáltalán nem fontos, hogy hol és mennyire vagy szőrős. És még egyszer mondom, a péniszed mérete is teljesen rendben van. :)
Ha van még kérdésed, vagy szeretnél beszélni valamiről, nyugodtan kereshetsz privátban is, szívesen segítek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!