Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális hogy 17 évesen 21cm...

Normális hogy 17 évesen 21cm es farkam mereven?

Figyelt kérdés
A farkam mérete jóval nagyobb az átlagnál, és a koromhoz képest is mindig jóval nagyobb volt mert 12 évesen mértem meg először és akkor 15 cm es volt mereven, és 15 évesen 18 cm volt asszem.
2014. ápr. 22. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
normális, hogy ezt kiteregeted a neten, mikor a kutyát nem érdekli? Kérdezd a nődet. Ja hogy az nincs, mert idiótáknak általában nincs? szívás.
2014. ápr. 22. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze, normálisnak normális, egészségedre.. :)

Ha tudod ez mellé még használni is, az zsír :D

Bár nekem nem kéne ilyen nagy.. Amúgy ez a génektől függ, hogy mekkora,szóval... örülj neki! :)

2014. ápr. 22. 16:25
 3/6 szamo77db ***** válasza:
100%
Egy kicsit lehetne rövidebb. Nagyon figyelj majd, ha használod, nehogy a bnődnek fájdalmat okozz vele. Nem irigyellek érte, az a helyzet!
2014. ápr. 22. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:

2 es ,ez ugyan az az eset ,mintha azt írta volna,12 cm .

A normális mérethez egyik sem tartozik .De nem rajta múlt hogy ekkora .Majd próbálja okosan használni.Szóval nem egy dicsőség ,ha rajta kívűl mások is annak gondolják .

2014. ápr. 22. 17:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Tudom h nagyon nagy mert amikor együtt voltam egy lánnyal akkor nagyon fájt neki.

Meg ha a gatyámban merevedik meg akkor elég szar mert nem fér el.

2014. ápr. 22. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Annak a lánynak kismillió más ok miatt is fájhatott a szex. Ne aggódj, a 20 cm-es pénisz kicsit valóban nagy, de ez nem jelent semmiféle problémát. (1 cm-t mindenki ráhazudik, még én is, no offense :))

Az első válaszolónak pedig gratulálok, remélem megvolt a napi bunkóság adagod. :)

2014. máj. 9. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!