Mitől lehet potenciazavarom és mi lehet a megoldás rá?
Eddig sosem volt problémám ezzel. Exeim alatt nem fordult elő merevedési probléma és elég hamar kanos lettem mindig. Általában minden nap kellett valami akció. Aztán volt egy jó 8 hónap kihagyás nő nélkül és kb. 3 hónapja észrevettem, hogy ez már nem így van, nem gerjedek állandóan és nem igényeltem a mindennapi kielégítést. Viszont most van egy barátnőm és elég nehezen áll fel, illetve, ha megy akkor is hamar lelankad, sex közben is. Elmentem urológushoz is, de semmit nem mondott. Felírt egy serkentőt amit még nem sikerült kipróbálni. A komoly probléma az, hogy ez sok alkalommal előfordult és nem csak 1-szer 2-szer. Magamnak is teljesen másképp működik a dolog, valahogy nem érzem úgy, hogy teljesen felállna. Mintha elvesztette volna az érzékenységét a műszer.
Kihez tudnék fordulni ezzel a problémára, mitől lehet és milyen lehetőségek vannak ebből a dologból való kilábaláshoz?
nekem ugyanez a bajom
vissza kell rá szokni
továbbá
vagy a csaj nem jön be, vagy tudat alatt nem akarsz tőle semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!