Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Még mindig normális a mellem...

Még mindig normális a mellem mérete?

Figyelt kérdés
Olvastam arról, hogy serdülőkorban normális a mellnagyobbodás a fiúknál. Én rettentően későn érő vagyok, idén 18-at töltöm. Igazából csak most kezdek érni komolyabban, felsőtestem is kezd egy picit szőrösödni, bajszom viszont évek óta van, de gyenge, szakállam az államon kezd bujkálni kifelé itt-ott, orcámon nemigen. Elég kicsik a tesztiszeim, a bal oldali picivel nagyobb, lejjebb is lóg (tudtommal ez sem gond). Ondóm van már évek óta, egyre erősödik, viszont a melleim is évek óta ilyen kövérkések. Van egy pici pocim is, de nem vészes, viszont egy kisebb csomószerűséget érzek a bal mellbimbóm mögött, a jobbon nem igazán. A bal mellem valamivel nagyobb is, és nagyon zavaró. A melleim nyomásra nem érzékenyek. Barátomnak is volt hasonló ilyen régen, de neki mára már elmúlt, holott nem hagyott le igazából testi érésben, viszont nekem évek óta megvan az apró csomó és mellméret is. Orvoshoz kellene már fordulnom? Ha igen, hova menjek?
2014. jún. 3. 22:13
 1/3 anonim válasza:
Ha súlyfelesleged van, természetes, de nem kellene túl feltűnőnek lennie. Ha szerinted nem természetes, irány az orvos.
2014. jún. 3. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Az írásod alapján homi vagy.
2014. jún. 4. 20:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, de sajnos nem en leszek az akit keresel.. :(
2014. jún. 4. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!