Korulmetelesem utani 1 heten vagyom. Egyes varratok mar kipotyogtak. Eslatok egy olyan reszt ahol a bor eri a makkot, hogy hulyen forr ossze fercesen, rojtosan. Az ugy fog maradni?
Sajnos nekem is ez van es ha nincs anyag, amibol dolgozzanak, akkor ugy jartal, ugy jarsz, ahogy en: nem lehet korrigalni.
Ezert nem jo a teljes korulmeteles. Miert hagytad, hogy ilyet tegyenek veled?
Huhh hááá... a kegyetlen makkérzékenység. Engem is metéltek, de én utána 4 hónapig szinte sírtam a fájdalomtól ha fedetlen makkal közlekedtem. Inkább becsomagolom gézbe a makkomat és úgy mozgok, mert szaladgálós munkám van és úgy tudnék csak tipegni, mint a tojógalamb, csak sírva.
Az asszonyom viszont kb akármikor elhagyhat, mert tényleges szex nincsen, csak nyalakodás...:(
De biztos hogy muszály volt metélni,mert a fitymaszükületet metélés nélkül,kisebb műtéttel is lehet már kezelni?
Mennyire nem tudtad lehúzni a fitymád a makkról?
Utólag nem mindegy, hogy muszáj volt metélni vagy sem?
Azt meg nehezen hiszem el, hogy valakinek négy hónapig nagyon fájjon a szabadra került makkja. Persze különbözőek vagyunk.
Nekem úgy egy hétig fájt járás közben, de úgy 10 nap után már semmit se érezni. Még mindig érzékeny, de a mindennapokban semennyire nem befolyásol. (Szex persze még nincs.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!