Ez titeket mennyire zavarna?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok,van egy kb 1,5cm es rész a zacsimon ahol ilyen zsírmirigy szerűségek vannak,titeket ez mennyire zavarna?Lányok mit szólnának ehez?Hogyan lehet eltüntetni és hol?2014. jún. 3. 09:18
1/8 szamo77db válasza:
Ne próbálkozz házi praktikákkal, hanem menj orvoshoz. Az lesz a leghelyesebb megoldás!
2/8 A kérdező kommentje:
De milyen orvoshoz?bőrgyógyászhoz?
2014. jún. 3. 09:24
3/8 anonim válasza:
Igazából a bőrgyógyász tudná megmondani mik is vannak a zacsidon .Ha el kell távolitani ,akkor a sebészetre küld .
4/8 A kérdező kommentje:
Már voltam bőrgyógyásznál pár hónapja,aztmondta nincs vele semmi baj hogy ott van de engem mégis zavar.
2014. jún. 3. 14:57
6/8 A kérdező kommentje:
Kicsit kidudorodik,de inkább olyan mintha egy folt lenne
2014. jún. 3. 16:23
7/8 szamo77db válasza:
Esetleg urológusnak is megmutathatod.
8/8 anonim válasza:
urologus is alkalmas rá,menj elrendelésre,ezeket attól függ milyen az elhelyezkedésük de van amelyiket fagyasztáshoz hasonló módon lehet eltüntetni,valamelyiket meg ha kivágják és összevarrják,de nem marad nyoma,igen szépen gyógyul.
orvosnak meg kellene mutatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!