Fájnak a heriéim?
Majd elmúlik. Pihentesd
Ha megfogod, kemény?
Ha ennyi ideig nem mentél el, ez is okozhatja a fájdalmat! Nézz utána ennek: "vőlegénybetegség"!
Ez általában akkor van, ha a hosszas izgalmi állapotot nem követi magömlés. Nálad ugyan bekövetkezett az ejakuláció, de 2 óra azért elég hosszú idő!
Hát ne ez az, de az a 2óra sem a semmiből lett. Harcolni kellett azért és persze kicsiket pihenni, de döbbenet hogy mire képpes az ember ha akar. :)
Nem fáj már annyira, csak fura hogy nem kívánatam a sexet utánna, de ezt is betudhatjuk a 2órának szerintem. Meg azt is hogy nem akartam utánna hogy hozzá érjen főleg a heréimhez, mert azzal izélt hogy gyógypuszit add rá és már annak a gondolattól is fájt.
Szerintem reggelre nem lesz semmi bajom.
Pontosan ez az oka.A tested müködését nem tudod átverni.
Azért keményednek be,mert már szeretnék ha üriteni tudnának .A kellemes melett itt a bünti is .Majd megtanulod nem lehet a végtelenségig elhúzni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!