Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Együttlét után fájnak a...

Együttlét után fájnak a heréim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt voltunk délután és mióta haza jöttem lépni alig bírok, égnek a golyóim. Ahogy tapiztam őket alul éreztem valami fura "duzzanatot" és most félek hogy valami komoly bajomvan. Eddig is volt nnéha hogy fájt de közel nem rnnyire. Ez kibírhatatlan. Mit tegyek? Forduljak urulógushoz? Esetleg valaki ajánlani tud Budapesten egy megbízható orvost aki tud segíteni? És nem drága. Köszönöm

2013. dec. 6. 22:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy érted az együtt létet? Ha nemi aktus kivételével más nemi izgalom keltések voltak,akkor ez nálad most a "vőlegény betegség"van .Ilyenkor duzzadnak meg keményre,nagy fájdalmak kiséretében.Egy masztizás és a vizes ruhás borogatás,kb 1 nap alatt rendbe hozza .
2013. dec. 7. 10:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

semmi baja xd csak felizgata csaj és nem votl semmi

igy tele zacsi és üriteni kell

2013. dec. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!