Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A szegedi Doctor Hair Clinic...

A szegedi Doctor Hair Clinic hajbeültetés központról van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

#hajbeültetés #Doctor Hair Clinic
2014. jún. 1. 17:31
 1/3 anonim válasza:
senkinek ne higyj akik lehordják őket! vérprofik, ORVOSOK, NEM REKLÁM MARKETINGESEK, hozzáértőek!
2014. aug. 12. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Van tapasztalat róla? Nagyon megköszönném!
2017. dec. 21. 01:58
 3/3 anonim válasza:

Sziasztok, én tavasszal voltam náluk és mindenről csak áradozni tudok! Baráti társaságban én voltam a 7. személy aki őket választotta, tehát előttem volt jó pár élő példa az elmúlt években, hogy mit is várhatok ettől az egésztől, azaz tudtam, hogy nem zsákbamacskát kapok. Röviden róluk: Iszonyatosan kedvesek, profi szakképzett csapat, kb. 12 orvossal dolgoznak, egyszerre akár több külön műtő is mehet (először én is azt hittem, hogy kamu marketing-duma, de hát úgy néz ki van még normális hihető cég... pl. velem egy időben egy kanadai, haverommal egy időben meg egy spanyol srác volt műtéten tavaly nála nyaraltunk, mert azóta is jóban vannak :D, de a többi haver is nevette, hogy ők is mindig valami külföldi pácienssel találkoztak) gyönyörű hely, nem érzed magad feszélyezve beavatkozás közben sem, lesik minden kívánságod, és közben egy picit sem érzed azt, hogy orvosnál vagy. A műtétet kb. meg sem éreztem, de egyénfüggő... valakit zavar egy szúnyogcsípés, valakit meg nem, ehhez hasonlítanám, azt hogy kinek milyen a tűrőképessége, pl. nálunk egyikőknek sem volt baja ezzel... Ha érzel valamit szólsz, adnak valamit, és már nem is érzed többet.

Érdemes hozzájuk elmenni egy beszélgetésre is akár, vagy csak emailezni velük, de majd úgyis látni fogod a különbséget, ha bejársz egy-kettőt... mi is ezt tettük és hát néha kikerekedett szemekkel néztünk egymásra, mert sajnos sok a bóvli ezen a piacon, de hát hol nem... Mindenről normálisan felvilágosítanak szóban és írásban, hogy mit kapsz és mit várhatsz ettől a beavatkozástól, azaz teljesen felesleges egymás fejét hasonlítgatni, mert mindenki egy egyedi eset, és ezzel sokan nincsennek tisztában! Műtét után sem tojnak a fejedre, bármikor bármi bugyuta kérdésed van kedvesen válaszolnak rá, ha meg úgy döntesz beszaladsz hozzájuk egyből kínálnak valamivel, tehát le a kalappal, vendéglátásból 5ösek!

Ennyit szerettem volna megosztani ezzel kapcsolatban, de persze egyéni szubjektív döntés, hogy ki-kit választ, mi őket választottuk és, ahogy láttuk más még fél világot is átutazta miattuk, és nyugodt szívvel mondom, hogy nem hiába, mert magamon már most látom az eredményt, a többieken meg már rég látszik :) Sok sikert mindenkinek!

2018. aug. 31. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!