Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy teljes...

Mennyibe kerül egy teljes átoperálás? (mellplasztika, arcátoperálás, hajbeültetés, nemiszerv átalakitás)

Figyelt kérdés

2014. ápr. 30. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
sok millió lenne.
2014. ápr. 30. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hol csináltatod.

A mellplasztikát, arcplasztikát, hajbeültetést illetően nézelődj az interneten a plasztikai sebészek oldalain.

A nemiszerv átalakítása kb. 150-200 ezer forint, ha nőből-férfi szeretnél lenni, akkor plusz az implantátum, aminek az ára típusfüggő.

2014. ápr. 30. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:

És a hormonokkal mi lesz?

Azt nem lehet "megoldani"? mindíg szedni kell, hogy "úgy maradjon"?

2014. ápr. 30. 19:50
 4/9 A kérdező kommentje:
20 éves férfi vagyok de valamiért nőnek érzem magam de pénzem meg kvása se nincs rá
2014. ápr. 30. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a háziorvosodat, vagy esetleg pszichológust, szerintem a tb kell hogy támogassa, ha tényleg rosszul érzed magad a testedben. A hormonális kezelést tuti hogy tb alapon lehet intézni.
2014. ápr. 30. 21:05
 6/9 A kérdező kommentje:
tb? Az mi? Nálunk szerintem nincs ilyen. Esetleg külföldön de sajna nincs még arra se pénzem hogy utlevelet kérjek
2014. ápr. 30. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:

TB? Társadalombiztosítás???

De, szerintem Magyarországon is van ilyesmi. Esetleg keresd fel valamelyik LMBTQ szervezetet emailben, ők tutira tudják, hogy mi ezzel a helyzet itt, és pontosan mi az, amit megkaphatsz, és mi az, amit nem.

2014. ápr. 30. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem csak úgy van, hogy gondoslz egyet és operáltatás, legalábbis a legtöbb helyen. Először megvan, hogy mennyi időt kell az ellenkező neműként élned az életviteled és ha az idő letelik akkor a pszicholúgus megmondja, hogy alkalmas vagy-e a dologra, onnantól jön az anyagi rész, a műtét és a hormonok...
2014. máj. 2. 02:01
 9/9 anonim válasza:
Ha mindent meg akartok tudni a nemi átalakító műtétről - és annak lelki-fizikai hatásairól, olvassátok el László Erika Transziregényét!
2016. márc. 8. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!