Mi ez a iskolába történő pénisz vizsgálat duma? Általánosban tettek rá egyszer kísérletet de senki nem nézetette meg, szakiskolába meg nem nézték.
Az iskolába amilyen srácok jártak,meg járnak rá is döntenék az asztalt a dokira.:-)Nem hinném aki festőnek,asztalosnak,informatikusnak stb vagy bármi másnak tanul ott a farkad állapota lenne a meghatározó tényező hogy megfelelsz a szakmába:-)
Mi ez az egész?
Meg para?
Nem kényszeríthet rá senki,nem csinálod meg azt ennyi,ha meg igen a te dolgod.
#19 - igazából Sperseus-nak akartam címezni.
Egyébként a rendeletben nincs sehol fiú/lány, mindkét nemet vizsgálják.
Hogy mit tehet a diák? Már megint csak a jogok mi? :D
Joga van az egészséghez, így szépen aláveti magát ezeknek az alapvető vizsgálatoknak és kész.
Nem kell mindenen nyafogni - mi lett volna, ha be kell vonulni katonának és egész vizsgálóbizottság előtt ellenőrizték volna az alkalmasságodat?
modom ha mereven van godod itt meg erről írtak páran akkor nem veszi észre a sima,iskola doki.
Semi fityma viszgálatot nem írnak tövényileg.
Törvényileg hol szerepel hogy a gyereket meg mi illeti meg e téren.
A következő oldalon olvasd még el a "1171. Kötelezô vizsgálat?" című kérdést!
Ez nem igaz,nagyon kevés esetben nézik a csajok puniját.Itt nemiérés vizsgálata van,nem bármi nemi betegség vizsgálata,lánynál max meg kérdezhetik van menzesze,folyás meg van fanszőre,mert ők le is szedik,meg fiúk is.
Az egészséghez nem csak ez tartozik,nem csak testi van ám.
Szerintem ezen részek vizsgálata gáz,kérdezd a csajokat mit szólnának hozzá ha behoznák
Bocs 10 es,de neked meg lövésed sincs az orvos képzéshez.
Első 2 évben minden szak együtt tanul,beleértve a fogorvosokat is .Ezután választanak szakot .Különben háziorvosok sem lehetnének .
ez tök mindegy attól még fogorvos,szemorvos előtt nem venné elő egy normális ember sem:-)
Ha gond van,vagy csak bizonyságot akar hogy oké minden szakorvoshoz megy mindenki.
Ebből hogy más véleményen vagyok mét lett ekkora vita,nem én vagyok az egyetlen?
Mindeki maga dolga,maga rendelkezik a testéről is,meg hogy melyik orvoshoz megy és mikor,én csak szakorvosnak mutatom meg.Egy idegenek mi köze ehhez?Ha akar menjen dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!