Mi ez a fehér váladék a makkon?
Figyelt kérdés
Tegnap észrevettem hogy kis fehér váladékok vannak a makkomon, le lehet őket szedni, de ha újra lehúzom a fitymát akkor megint ott van ez a fehér valami. Fürdésnél már a fitymát is nehezebb volt lehúznom, ez így hirtelen jött, soha nem tapasztaltam még, csak ma meg tegnap. Nem büdös és nem is viszket... Hogy kezeljem? 17 éves vagyok.2014. máj. 30. 18:41
11/14 anonim válasza:
# 10
Az inkább szmegma lehet.
Gombás fertőzés akkor lenne, ha neked is olyan tüneteid lennének, mint a kérdezőnek.
13/14 anonim válasza:
Egy kellemetlen szagú váladék, ami minden fiú/férfi péniszén termelődik. "Védekezni" ellene csak a rendszeres és alapos tisztálkodással lehet.
14/14 anonim válasza:
Nekem is ez van 15 éves vagyok. Figyelj elmentünk urulógushoz máshoz is mehetsz. Én elösször orvosnál voltam de aztmondta megfázás. Az urulógus egyből felírt egy kenőcsöt ez használt és már nem is jön a váladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!