Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfi szexuális (kanos)...

Férfi szexuális (kanos) vágy/ösztön elfolytása, végleg? Akármilyen módszer, megoldás érdekel!

Figyelt kérdés
Sajnos születésem óta fitymaszűkülettel és letapadt fitymafékkel küzdök, elég kellemetlen. Igen, ez orvosolható, de az körülmetélés jár, meg kellemetlen orvosi beavatkozással, amit hát mondjuk ki, senki sem szeretne átélni. Mivel nem akarom, hogy blankolt f@szú legyek, ezért nem vállalom be ezt a beavatkozást. De sajnos 21 évesen a tesztó kicsit dolgozik bennem. Nos erre szeretnék némi tanácsot kérni hogy, hogyan lehet ezt elfolytani, vagy kiiktatni? A kérdés komoly. Előre is köszönöm. 21/F X Polgár
2009. dec. 31. 00:29
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

A pasimnak is körülmetélést ajánlottak és nagyon megbánta utólag, azóta szidja az egészet, azokat, akik elvégezték (ritkán figyelnek arra, hogy jó legyen és főleg szép) és azokat is, akik propagálják, csak, mert nekik jól sikerült (vagy talán rosszul és azért akarnak több sorstársat?)

Minél többet meg kell menteni a fitymából, az tévedés, hogy az egészet le kell vágni.

Lehet tégítani krémekkel, amiket fölírhat bőrgyógyász, lehet bemetszést végeztetni, amitől lazulhat, létezik többféle plasztikai beavatkozás (pl a Z-plasztika) és lehet részleges körülmetélés is, amikor mondjuk csak a felét vágják le, amivel még simán úgy néz ki az ember, mintha akár normálisan úgy nőtt volna és azért jó, ha valamennyire takar a fityma, amennyit tud... én naponta látom, milyen sok gondot okozhat a fityma lecsonkolása, ezért azt ajánlom, hogy vigyázz, mit csinálsz, mert utólag már nincs visszatánc :(

2009. dec. 31. 13:07
 12/49 anonim ***** válasza:
21%
hát akkor szenvedj... gratulálok... egyébként ha szüleidnek lett volna csöppnyi agya elintézték volna kisebb korodban
2010. jan. 1. 16:49
 13/49 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésre válaszoltál!
2010. jan. 1. 17:10
 14/49 anonim ***** válasza:

Hali!

Figyu, Pajtás!

Tisztelem a kitartásodat és eltökéltségedet, és tudomásul veszem, milyen nehéz kérdés ez. Azon sem csodálkozom, hogy félelmeid vannak a körülmetéléssel kapcsolatban, mert én is félnék. De a 13:07-esnek igazat adok. Ne csinálj már magadból szexmártírt! Rossz beleérezni a szavaidba!

Részmegoldás? Örökké akkor sem lehet ezt csinálni!

Nézd! Én sem válnék meg SEMMIKÉPPEN SEM a fitymámtól, mert már nem tudnám elképzelni a szexuális életemet nélküle. De a te eseted más.

Van véleményem, alaposan átgondoltam, de nem kívánok azok sorsára jutni nálad, akik csak tépik itt a szájukat, de úgysem hallgatsz rájuk. Éppen ezért felajánlom a lehetőségét, hogy kíváncsi vagy-e rá, vagy inkább mész a saját fejed után!? Te dönt7ed el, meghallgatod-é vagy sem, mert potyára eszem ágában sincs tépni a számat mások érdekében. De ezzel a részmegoldással előbb-utóbb - ha tetszik, ha nem - tudomásul FOGOD venni az egészséged károsulását, akkor azonban már késő lesz, és azt a mostani csökönyösséged fogja eredményezni!

Nem mondok véleményt. A te érdekedben nem. >:-(

EE

2010. jan. 2. 09:26
 15/49 A kérdező kommentje:
Hát persze... okos mindenki tud lenni, tanácsot mindenki tud osztani, főleg az akinek nincs ilyen baja. Mint már mondtam, egyszer voltam orvosnál, nagyon kellemetlen volt, több dolog miatt is. De mind egy is, én itt feltettem egy kérdést és mindig elkanyarodunk tőle..
2010. jan. 2. 11:22
 16/49 anonim válasza:
Írtam privátot
2010. jan. 2. 12:24
 17/49 anonim ***** válasza:

Tévedés ne essék, én nem akarok és nem is fogok itt neked okoskodni. Én segíteni szeretnék, és segítek is, nemcsak neked (nézz utána! >>). De mit ér a segítség, ha folyton csak csökönyösködsz és azt szajkózod, hogy téged kellemetlenség ért?

Itt nem én kanyarodok el a tárgytól, hanem te. Mert hasznos segítséget sokunk mond, te pedig beletapadsz, mint a fityma a saját önsajnálatodba. Te is - mint sokan mások - inkább a könnyebbnek tűnő, de a pokolba vezető utat választanád, és ezt - úgy glom - mint épeszű hozzászólók NEM HAGYHATJUK, ha már kiírtad a kérdést ide!

Viszont a segítségért cserébe engedned kell, ezt az előbb is mtam... valamit valamiért, ez manapság így műxik.

A kérdésfeltevés eleve hülyeség, már bocs, de így van, ha a homokba dugod a fejed ettől, ha nem. SOHA NEM FOGOD TUDNI igazán ELFOJTANI a SZEXUÁLIS VÁGYADAT! Aki ezt írja ide, az ostoba és balga ember! TÖK FÖLÖSLEGES erre fecsérelned az energiádat, mert NEM FOG MENNI, ellenben depressziós leszel, mint az a srác, aki pont tegnapelőtt priviben megkeresett hasonló dilemmával, mivel már nem bírta elviselni, hogy magába fojtsa elkeseredettségét.

A gyógyszerekkel HOLTBIZTOS, hogy tönkreteszed magad, és aki inkább efelé hajlik annak sürgősen pszichológusra van szüksége, ezt most neked tapasztalatból mondom mint egészségügyis, drága Barátom, nem bántásképpen! Vagy te is mittomén záros időn belül depressziósan akarsz, ha nem hozzám, hát vki máshoz fordulni?? Mert ebbe az irányba haladsz... (DEAD END!)

Igenis megértelek, de nem foglak sajnálni, és ezt ne is várd el tőlem, mert az már rám nézve sértő. Ugyanakkor szeretnék neked is segíteni, de amíg nem tanulod meg először a szexuális vágyad akarása helyett inkább a saját makacsságodat elfojtani, addig SEMMI értelme nincs érdemben beszélgetnünk a pozitív végkifejletet nyújtó megoldási alternatívákról, ezt az előbbi kommented is bizonyítja.

De ha már így szóba hoztad, akkor fontos lenne, ha elmesélnéd részletesen, hogy mi történt azon az orvosi vizsgálaton, ami miatt az számodra kellemetlen volt? Lelki szempontból ez igenis fontos információ, mert ha ezáltal egyfajta gátlás alakult ki a lelkületedben, az megmagyarázhat sokmindent.

De ha ide netán szégyellnéd mindazt leírni, akkor azt még felajánlom, hogy írd meg privátba, vagy msn-en, de a lényeg az, hogy próbálj vhogy megnyílni, és kiadni magadból, mert nem hinném, hogy véletlenül hoztad szóba ezt a dolgot, és sztem itt a kulcsa a csökönyösségednek is.

Még egy fontos dolog, nem a hangnem, a körítés határozza meg a segítő szándékot... Most az a lényeg, hogy magadat minél hamarabb észhez térítsd!

EE

2010. jan. 2. 13:43
 18/49 A kérdező kommentje:
Nem vagyok depressziós típus...szerencsére. Azért nem sajnálom (sajnáltatom) magam, mert az ég adta e világon mindenem megvan (hála Istennek), hogy nem volt soha barátnőm, nincs nemi életem pfff ennyit bevállalok! Azért is vagyok szerencsés helyzetben, mert valószínűleg sose tudom meg miről maradtam (maradok) le...így nem fáj annyira. (Mint aki úgy vakul meg, hogy előtte látott, vagy mint aki vakon született.) Hogy nem lehet ezt a vágyat elfojtani, szerintem igen... mint már láthattuk fentebb azért vannak megoldások. Meg hogy milyen kellemetlenség ért annak idején... nem hiszem hogy bármiféle megoldásra vezetne ha elmondanám. Köszönöm
2010. jan. 2. 14:01
 19/49 anonim ***** válasza:

Ha most visszaolvasnád, amint az imént írtál...

Lehet hogy nem érzed magad annak, de itt igenis súlyos lelki trauma áll6 a te hátteredben, s bizony sokat változtatna, ha beszélnél arról, amiről terelni próbálsz, mert ott lehet egy góc.

Jellemző a depisekre, hogy tagadják, hogy bajuk lenne, nem érzik magakat veszélyeztetve. Az meg nem egy egészséges hozzáállás férfi részről, hogy mindened megvan, közben az Élet legszebb dolgairól lemondasz. Az önzetlen szerelem, a szerelmi kielégülés, a saját gyermek megszületése, ezen örömök elől akarsz elmenekülni?

Azt hiszed nem látok át rajtad?

Egy magával elégedett, boldog ember nem ilyen lehangolóan nyilatkozik. HA meg BESZEDED az Andocur-t azzal BELÁTHATATLAN KÖVETKEZMÉNYEK SOROZATAt indíthatod el 90%-os valószínűséggel, mert most még egészséges vagy. És megnyugtatlak, hogy egyetlen épeszű orvos nem fogja neked felírni, de még hasonlót sem, ugyanis a gyógyszer vényköteles, és ahhoz újra el kell majd menned vizsgálatra! az állapotot meg életed végéig úgysem fogod tudni elnyújtani.

"Azért is vagyok szerencsés helyzetben, mert valószínűleg sose tudom meg miről maradtam (maradok) le...így nem fáj annyira."

Inkább tedd meg és bánd meg, minthogy azt bánd meg hogy nem tetted meg! Hidd el, jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tetted meg! Legyen barátnőd, élj nemi életet, barátkozz! Inkább, mint itt ebben a "Boldog vagyok, de közben mégsem" maszkban sopánkodjál...

(A vakos példára inkább nem teszek megjegyzést...)

"Meg hogy milyen kellemetlenség ért annak idején... nem hiszem hogy bármiféle megoldásra vezetne ha elmondanám."

Én meg nem hiszem, hanem tudom, hogy mennyire fontos lenne, hogy elmond valakinek!!! Mégis mitől félsz? Attól, hogy mi van ha elmondod, és megtaláljuk a megoldást?

A klasszikus kifogáskeresések leggyakoribb formája, de az önsajnálatba menekülés is, amit, bár tagadsz, de idegen szemmel ez így látszik.

Neked kérlek kicsi az önbizalmad és igenis depressziós vagy, már most, ha tagadod, ha nem, mert egy egészséges embernek céljai vannak, meg családos tervei a jövőre nézve. Éppen ezért tenne jót, ha problémát és a dokinál téged ért kellemetlenséget kibeszélnéd magadból.

A fiatalok zöme fitymaszűkület miatt aggódik. Sokan pont emiatt látogatják ezt a fórumot, mert itt is állandó téma, de nem mernek szólni senkinek környezetükben, mert félnek, hogy ciki! Lépni sem mernek emiatt. Inkább kiírnak egy új kérdést, amire zömmel ugyanazt a választ kapják, amik eddig is elhangzottak. Sokan tehát szégyellik a bajukat, pedig nem biztos, hogy körül kell metélni őket... vannak egyszerűbb alternatívák is, csak nem bíznak benne, ahogy te sem.

Azért mondd csak el, mi volt a dokinál...és nem vmit hinni kell, hanem meggyőződni arról, Szóval...?

EE

2010. jan. 2. 14:38
 20/49 anonim ***** válasza:
35%

Komám... nekem is lesz műtétem, eltávolítják a fitymám lehet hogy 2 hétig fájni fog meg érzékeny lesz, de utána már lehet szexelni. Meg szerintem próbáljál el élni, igyál alkoholt, cigizzél tépjél be párszor és jól érzed magad.

Irod hogy nem vagy depressziós, nha persze..., depresszióra hajlamos ember vagyok, fél évig szedtem fevarint meg rivotrilt, stilisztikából meg ahogyan írsz ÉRZEM hogy veled is van valami gond. Velem is gond van, 19 leszek januárba, nem szexeltem, félős típus vagyok, nem merek odamenni a csajhoz meg ilyenek. De kérlek nem akarsz szexelni... Nem is szoktál maszturbálni?!?! Nem gondolsz abba bele, hogy "Jajj milyen jó lenne nem annyira SZÁNALMAS" lenni és ahelyett hogy maszturbálsz, inkább lenne egy egészséges kapcsolatod és IGAZI ORGAZMUSOD LENNE? Azért vagy depis mert nem csinálsz semmi örömokozó dolgot. Ameddig nem fogsz élni, addig depis leszel, középsulis koromba tökre depis voltam, most egyetemista lettem és élek, bebaszok meg ilyenek :D

Inkább gondolkozzál és érezd jól magad.

Üdv!

2010. jan. 2. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!